StoryEditorOCM
ShowbizNEUMORNI ZAVODNIK

Neobuzdani Costner: sa Cindy je puklo zbog afera, strasno je ljubio bivšu prvu damu, Carli ga je preotela zanosna Elle

Piše Scena SD
3. svibnja 2023. - 09:03
Kevin Costner s prvom suprugom Cindy (lijevo), te Carla Bruni i Elle McPherson, s kojima je bio u vezama nakon razvodaAFP

Iza Kevina Costnera je impresivna filmska i televizijska karijera, ali i status jednog od najljepših glumaca Hollywooda, za kojim su žene desetljećima gubile glavu.

Na pragu ulaska u sedmo desetljeće života dočekao ga je životni šok i iznenađenje kojemu se, ako je suditi po medijskim napisima, nije nadao. Njegova prelijepa supruga Christine, s kojom je proveo 18 bračnih godina i dobio troje djece, zatražila je razvod i skrbništvo nad djecom.

O ljubavnom i bračnom životu jednog od najslavnijih hollywoodskih glumaca današnjice nesumnjivo će se puno pisati ovih dana, pa smo se i mi podsjetili na neke od najzanimljivijih trenutaka iz privatnog života nadarenog ljepotana.

Kevin Costner je oduvijek imao "nos za prave stvari" i mudro birao. Pažljivo je donosio odluke o ulogama koje će prihvatiti, uspješnim se pokazao i kao redatelj, njegov redateljski prvijenac "Ples s vukovima" iz 1991. donio mu je i dva Oscara.

image

Kevin Costner i prva supruga Cindy snimljeni 1991.: Bila je lijepa, slatka i bila je pametnija od mene. Predstavljala je sve ono što mi se sviđa kod žene

/Shutterstock

Prvu suprugu Cindy Silvu upoznao je tijekom studija na Kalifornijskom državnom sveučilištu u Fullertonu. Vjenčali su se 1978. godine. O supruzi Cindy jednom je rekao:

"Bila je lijepa, bila je slatka i bila je pametnija od mene. Predstavljala je sve ono što mi se sviđa kod žene."

Njihova veza izgledala je idilično, postali su roditelji troje djece, dobili su kćeri Annie i Lily te sina Joea, njihov je brak doživljavan kao jedan od najstabilnijih u prevrtljivom hollywoodskom svijetu.

Sve do njegovog kultnog filma "Ples s vukovima", kad su naveliko krenule glasine o njegovoj nevjeri, počeli su mu se pripisivati brojni flertovi.

U tom trenutku bio je jedan od najuspješnijih i najzgodnijih hollywoodskih glumaca, žene su ga neumorno pokušavale zavesti, a nekima je polazilo za rukom.

Kevinov brak je počeo pucati po šavovima, on i njegova ljubav iz fakultetskih dana, Cindy, najavili su razvod 1994. godine. Pisalo se i kako glumcu nije bilo svejedno zbog svega što se događalo, te da je sa suprugom pokušao spasiti brak.

image

Ljubav s prvom suprugom Cindy nije izdržala sve kušnje i izazove hollywoodskog uspjeha

/Shutterstock

Strastvena javna veza u koju se upustio nakon razvoda od Cindy bila je ona s glumicom i bogatom nasljednicom Bridget Rooney, s kojom je dobio četvrto dijete, sina Liama. Ipak, očinstvo je priznao tek kada ga je Bridget natjerala na test.

Potom je bio u kratkoj vezi s Miss Amerike, Tawny Little, pa s Carlom Bruni, bivšom manekenkom i bivšom prvom damom Francuske.

image

Manekenske godine Carle Bruni, u kojima se i upustila u ljubavnu romansu s Kevinom Costnerom

Gerard Julien/Afp

Costnera je Carli iz naručja otela Elle Macpherson, slavna australska manekenka, s kojom je glumac počeo i živjeti. Dijelili su isti krov godinu dana, tijekom 1996. godine, a glumac je za rekao: "Osjećam da sam upoznao sebi ravnu. Ona je prekrasna, talentirana, duhovita i ljupka."

image

S Australkom Elle MacPherson je živio godinu dana: Osjećam da sam upoznao sebi ravnu. Ona je prekrasna, talentirana, duhovita

Frederic J. Brown/Afp

No strasna veza je nakon godinu dana pukla. Costnera su kasnije povezivali i s Mirom Sorvino, Angie Everhart, Marlom Maples, Courteney Cox, Naomi Campbell.

Godine zavođenja i kratkotrajnih ljubavnih odnosa prekinula je prelijepa Christine Baumgartner.

Upoznali su se još krajem osamdesetih, no ljubav je među njima planula tek deset godina kasnije. Danas 49-godišnja Christine diplomirala je poslovnu ekonomiju na istom sveučilištu na kojem je studirao i Costner. Veza je bila strastvena, oboje su izgubili glavu jedno za drugim, bili su spremni za velike korake, vjenčanje, ali glumac, navodno, nije bio za to da imaju djecu.

image

Kevin Costner s drugom suprugom Christine Baumgartner: postavila mu je ultimatum, željela je djecu i majčinstvo, zaljubljeni Costner je popustio

/Shutterstock

S četvero koje je već imao činilo mu se da je dovoljno, pribojavao se hoće li uspijevati biti dobar otac svima. No Christine mu je postavila ultimatum, ona je željela djecu i majčinstvo i zaljubljeni Costner je popustio.

Postali su roditelji dvojice sinova, Hayesa Logana, Caydena Wyatta i kćeri Grace Avery.

image

Kevin sa suprugom Christine i njihovom djecom, nad kojom ona želi preuzeti skrbništvo

/Shutterstock

Tako je Kevin Costner, na koncu, postao ocem sedmero djece, a otvoreno je progovorio o problemima koje mu je donijelo očinstvo:

"Među mojom djecom uvijek postoji ono malo sumnje volim li ih sve jednako. To je prirodno i u vezi toga se mora razgovarati, objasniti koliko je ljubav velika, i da ljubav prema jednom ne umanjuje ljubav prema drugom. Ljubav može obuhvatiti onoliko ljudi koliko treba biti u tom krugu ljubavi. Podsjetio sam svoju stariju djecu da su ona sa mnom provela duplo više vremena na ovoj planeti nego što će provesti ovi mlađi" - ispričao je jednom.

image

Kevin Costner s kćeri Lily iz prvog braka na premijeri filma "Black and White" u Rimu

Tiziana Fabi/Afp

Dobrim odnosima s djecom iz prijašnjih veza pridonijela je, kažu, i supruga Christine, koja je u obiteljskiom odnosima bila vrlo pažljiva.

image

Kevin Costner s kćeri iz prvog braka, Annie Costner, snimljeni u press centru na ispitivanju direktora BP-ja Tonyja Haywarda oko ekološke katastrofe s naftom 

Rod Lamkey Jr/Afp

No sad je poput bombe odjeknula vijest da je zatražila razvod od Kevina.

Christine je u mladosti radila kao model, a onda postala uspješna poslovna žena. Bavi se dizajnom torbica, a njezina linija Cat Bag Couture bila je poznata po kolekciji za laptope. Njezine torbice bile su posebno popularne sredinom 2000-ih, pa su ih nosile i glumice u kultnoj seriji "Kućanice", pisala je Gloria.

image
/Shutterstock
image
/Shutterstock

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:51