StoryEditorOCM
ShowbizDJECA SLAVNIH

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes, 16-godišnja djevojka koja ide u srednju školu, čini svoje prve korake u showbiznisu

Piše MOZAIK SD
4. kolovoza 2022. - 11:54

Tijekom intervjua za Yahoo! Entertainment, gdje je govorila o svom novom filmu "Alone Together", Katie Holmes je otkrila da je njezina 16-godišnja kćerka Suri, koju je dobila s Tomom Cruisom, izvela pjesmu "Blue Moon" za uvodnu špicu filma.

image

Suri Cruise s prijateljicom i novim kućnim ljubimcem u šetnju New Yorkom

Dylan Travis/abaca/Abaca Press/Profimedia

"Uvijek želim najvišu razinu talenta u svojim projektima", rekla je glumica, koja je također režirala film, kada je govorila o tome kako je došlo do njezine suradnje s kćeri.

"Pitala sam je želi li otpjevati pjesmu. Ima puno, puno talenta. Rekla je da će to učiniti i snimila je, samo sam joj dopustila da radi svoj posao, jer tako ja općenito režiram. Moja filozofija je: 'To je ono što mislim da svi želimo, radite što želite'", objasnila je ponosno.

Ovo nije prvi put da Suri pjeva u majčinom projektu. "Zapravo, pjevala je i u 'Rijetkim predmetima', filmu koji smo snimili prošle jeseni", otkrila je Katie o filmu temeljenom na bestseleru Kathleen Tessaro objavljenom 2016. godine.

image

Suri Cruise

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Osim ovih ranih koketiranja s profesionalnim svijetom, Holmes ne želi da njezina kći trenutno pokrene svoju karijeru jer više voli da uživa u mladosti prije nego što počne raditi. "Osim ovoga, to je samo 16-godišnja djevojka koja ide u srednju školu", rekla je Katie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 04:04