StoryEditorOCM
ShowbizNIJE VIŠE DJEVOJČICA

Kćer Toma Cruisea i Katie Holmes već je modna ikona; Pogledajte fotografije

Piše MOZAIK SD
14. srpnja 2022. - 15:57

Suri Cruise (16), kći Toma Cruisea i Katie Holmes, ne samo da dijeli s majkom ogromnu fizičku sličnost, nego i šesto čulo za modu. Dokaz su posljednje slike koje stižu iz New Yorka gdje djevojka živi sa svojom majkom.

Suri Cruise rođena je pod svjetlom reflektora. Sa samo šest mjeseci već je sa svojim slavnim roditeljima bila i na prvoj naslovnici časopisa, Vanity Fair. Par godina poslije Suri je već postavljala trendove, a odjevne kombinacije koje je nosila analizirane su povećalom. Normalno, u to doba je uvijek imala neku igračku u ruci.

Međutim, tijekom godina, pogotovo od razvoda 2012. godine, Tom i Katie su pokušali što manje izlagati javnosti Suri pa su je rijetki fotoreporteri uspjeli slikati.

- Puno su nas pratili kad je bila mala. Samo sam htjela da provodi vrijeme vani, pa bih je šetala do parkova u, recimo, 6 ujutro kad nas nitko ne bi vidio, rekla je Katie Holmes za InStyle 2020.

Djevojčica je sada već stasala u djevojku.

image

Katie Holmes i Suri Cruise pri dolasku na premijeru "In The Heights" na Tribeca Festival u lani u New Yorku

Angela Weiss/Afp

Dok je bila mlađa ormar joj je bio pun odjeće roze boje, ali uočeno je da je posljednjih godina takvih predmeta sve manje i manje. U prvim godinama života često je nosila suknje, onda je se moglo vidjeti najčešće u hlačama, a sada je fotoreporteri fotografiraju uglavnom u suknjama i haljinama. Boemski stil postaje sve relevantniji u ovoj 2022. godini, a Suri blista svaki put kad se kladi na odjevne predmete koji su u skladu s ovim trendom.

image

Elvis Duran, Katie Holmes i Suri Cruise 2017. godine na Madison Square Gardenu u New Yorku

Angela Weiss/Afp

Dodaci su jedna od slabosti Suri koja se sa samo 13 godina mogla pohvaliti da ima veliki broj brendirane odjeće u svojoj garderobi. Dolce & Gabbana, Dior, Burberry i, naravno, Chanel. Jedna od njezinih omiljenih torbi je kultna Chanelova torba 2.55. 

Zahvaljujući svom ukusu za modu, te zbog toga što je kći dviju vrlo važnih slavnih osoba i živi u New Yorku, na internetu Suri Cruise ima nadimak 'Princeza Pete avenije'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 07:36