StoryEditorOCM
ShowbizNAKON VIJESTI O RAKU

I omraženi princ stigao u London; hoće li to biti dovoljno za primirje s obitelji i zaborav na sve napade i optužbe?

Piše M. Č.
6. veljače 2024. - 16:21

Princ Harry je u poslijepodnevnim satima utorka stigao u London iz opasnim olujnim oborinama natopljene Kalifornije kako bi posjetio oca, kralja Charlesa, kojemu je dijagnosticiran rak.

Odmah je otišao kod oca koji trenutačno boravi u Clarence Houseu, ali se, prema pisanju britanskih medija, priprema otići na imanje Sandringham gdje će se oporavljati od prvih terapija koje je primio.

image

Harry je u London doputovao sam, a Meghan je s djecom ostala u Kaliforniji kojom hara opasno olujno nevrijeme s obilnim oborinama

Matt Dunham/Afp

Harry je doputovao sam iz Los Angelesa, a njegova supruga Meghan i djeca, četverogodišnji princ Archie i dvogodišnja princeza Lilibet, su ostali kod kuće u Montecitu, gdje su na snazi upozorenja zbog olujnog nevremena.

Charles je osobno nazvao Harryja kako bi ga obavijestio o dijagnozi i on je odmah odlučio doputovati u Veliku Britaniju. Nije poznato hoće li se uopće susresti s Williamom i posjetiti nevjestu Kate, koja se oporavlja od operacije, ali stručnjaci za kraljevsku obitelj izražavaju nadu da će ovo konačno biti prilika da Charles, William i Harry zakopaju ratnu sjekiru i krenu prema obiteljskom pomirenju.

Nije poznato koliko će dugo Harry ostati u Engleskoj ni gdje će odsjesti, na imanju Windsor ili u nekoj od kraljevskih rezidencija u Londonu, ili će možda boraviti u Charlesovoj blizini na imanju Sandringham.

image

Princ Harry je u utorak poslijepodne doputovao iz Los Angelesa u London kako bi posjetio bolesnog oca, kralja Charlesa III.

Daniel Leal/Afp

Njegov boravak u Velikoj Britaniji vjerojatno neće biti dug jer bi sljedećeg tjedna on i Meghan trebali biti u Kanadi na obilježavanju godine dana do početka sljedećih Invictus igara, čiji je Harry pokretač.

Stručnjaci za kraljevsku obitelj izražavaju nadu da je Harryjev dolazak u posjet bolesnom ocu "znak primirja" i da bi "dobre vijesti" o nadilaženju raskola u kraljevskoj obitelji mogle prizaći iz "loših vijesti" o kraljevom zdravlju.

No, ima i onih koji smatraju da, premda bi bilo sjajno kad bi Harry izgladio odnose s ocem i bratom Williamom, je to vrlo teško očekivati nakon svih napada i optužbi što su ih Harry i Meghan izrekli na račun monarhije i članova kraljevske obitelji...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:41