StoryEditorOCM
ShowbizPRIZNALA

Eva Longoria odgovorila voditelju na pitanja ‘Koliko novca imate‘ i ‘Koliko puta ste vodili ljubav u mjesec dana‘

Piše SCENA SD
8. srpnja 2023. - 11:23

Eva Longoria (48) posjetila je set "La Resistencia". Glumica, koja je tijekom intervjua pokazala sjajan smisao za humor, nije izbjegavala odgovoriti na klasična pitanja programa koji vodi David Broncano: Koliko novca imate? Koliko puta ste vodili ljubav u posljednjih mjesec dana?

Teksašanka, daleko od toga da se hvali potonjim, bila je iskrena o svojoj seksualnoj aktivnosti. "Udana sam", odgovorila je, nagovještavajući da možda njezin interes za seks nije tako velik kao interes neke druge osobe. Eva je dodala da nipošto nije bila aktivna kao Latinoamerički glazbenik Ozuno s kojim je gostovala u emisiji.

"Mnogo manje od Ozuna", objasnila je. "Rekao je 30 puta, ali on ima 30 godina", dodala je. David Broncano je rekao: "Rekao je jednom dnevno. Ti?" Na što je glumica odgovorila kroz smijeh. "Ne znam, hvala."

image

Eva Longoria

Christophe Simon/Afp

Eva Longoria također je odgovorila na uobičajeno pitanje o novcu. Iako nije bila vrlo konkretna u svom odgovoru, uvjerila je Broncana da na njezinom bankovnom računu ima "mnogo milijuna". "Ja sam borac, puno radim."

Tijekom programa Eva Longoria govorila je o svojim španjolskim korijenima, posebno o svojim asturijskim precima, te da živi u Španjolskoj, u Marbelli. Iako ima španjolske i meksičke korijene, Eva Longoria naučila je španjolski tek 2009. godine. Sada savršeno govori jezik, kao što je pokazala u "La Resistenciji".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:05