StoryEditorOCM
ShowbizZBOG NEVREMENA

Beyoncé platila metrou u Washingtonu 100.000 dolara za rad sat duže kako bi njezini obožavatelji stigli kućama

Piše SCENA SD
7. kolovoza 2023. - 20:11

Organizatori turneje slavne Beyoncé imali su u nedjelju velikih problema zbog nevremena. Koncert je kasnio, a kako je zbog kašnjenja mnogim obožavateljima mogao nastati problem pri povratku kućama organizatori su platili 100.000 dolara kako bi svih 98 stanica metroa u Washingtonu, DC, ostalo otvoreno dodatnih sat vremena. Obožavatelji su tako mogli izići što bliže svom domu, dok je Morgan Boulevard - najbliža stanica FedExFielda gdje se održavao koncert - bila jedina stanica s koje su moglo ući u metro, piše CNN.

image

Beyoncé

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Bilo je vrlo neugodno ... Mislim, kišilo je neko vrijeme i bilo je munja u zraku, pa nisu htjeli nikoga pustiti unutra i očito koncert nije mogao početi, ali bilo je stvarno kaotično i mislim da je to bilo iskustvo koje smo ja i mnogi drugi ljudi imali ... kaos i gužva i kiša i vrućina", rekao je  Abby Phillip iz CNN-a.

"Bio je to jedan od onih trenutaka kada je to bio sjajan koncert, ali to iskustvo bilo je pomalo zastrašujuće", dodala je Abby Phillip.

"Čini se da nitko zapravo nije znao kakav bi plan trebao biti."

Kiša je pogodila područje između 19 i 20 sati u nedjelju, a najjači pljuskovi pali su između 21.30 i 22.30, rekao je CNN-ov meteorolog Rob Shackelford.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:27