PREMIUM 2020.

OSTVARENE PRILIKE U IZAZOVNOJ GODINI

Piše Dražen Gudić
18. prosinca 2020. - 08:00

Luksuzni magazin Premium, koji držite u rukama, četvrti put je izišao besplatno uz Slobodnu Dalmaciju. Zbog dobrih reakcija naših čitatelja, godišnje izdanje postalo je tradicionalno. Naš cilj je isti, prezentirati one koji vuku naprijed i daju jednu novu kvalitetu cjelokupnoj zajednici. Napose u teškim okolnostima.
Iza nas je godina improvizacije, preživljavanja i borbe s negativnim učincima s kojima se suočava gospodarstvo i društvo u cjelini. No ovdje imamo jednu drugu priču – priču o uspjesima, rastu, razvoju i iskorištavanju prilika. Bavimo se poduzetnim ljudima, tvrtkama, poslovnim zajednicama, lokalnom upravom, investicijama i projektima, realiziranim idejama.
Junaci naše priče su stručnjaci koji upravljaju korporacijama, vizionari koji vode obiteljski biznis ili djeluju na područjima vezanima uz funkcioniranje društva, liječnici, znanstvenici, sportaši, umjetnici. Svi oni posjeduju vrijednosti i kvalitete zbog kojih su uspješni. Iza svakog uspjeha stoji dinamična, jedinstvena priča, nerijetko posebna i inspirativna. U biznisu osobito, jer poduzetnici značajno pridonose povećanju produktivnosti, uvode novu potražnju, stimuliraju natjecateljski duh i stvaraju nova radna mjesta.
Uz poštovanje prema onima koji se odlično nose s teškim okolnostima, koji su ostvarili prilike u izazovnoj godini, želimo poslati simboličnu poruku da život i poslovi ne smiju i neće stati unatoč svim ograničenjima i problemima.
Vjerujemo i u zadovoljstvo čitanja, a to bi značilo još izdanja u ovom formatu.

20. travanj 2024 13:19