StoryEditorOCM
HranaTommy gastrotjedan

Junetina s daškom egzotike, evo kako od svakodnevnih namirnica napraviti nesvakidašnju kombinaciju

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
15. listopada 2022. - 09:00

Meera Alnaqbi osvojila je treće mjesto u kompetitivnom dijelu “Taste the Mediterranean“ gastrofestivala, a njezin recept vam danas donosimo u sklopu Tommyjeva gastrotjedna

Trebalo je napraviti jelo koristeći namirnice iz košare iznenađenja koje je osigurao partner manifestacije, splitska tvrtka “Tommy”. Ona je već dugi niz godina pratitelj ovakvih i inih događanja u kojima sudjeluje sa svojim provjerenim, domaćim, najkvalitetnijim proizvodima. A što je najbolje, nisu oni samo rezervirani za chefove, ne, ne, tu su na policama njihovih dućana, pristigli s naših polja, farmi, mora...

U “košari iznenađenja” našli su se domaća junetina, bundeva, povrće, začini, gljive... Nakon brzinskog, 15-minutnog dogovora sa svojim mentorima chefovima, kuhari su krenuli u 90-minutni proce...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 03:20