StoryEditor
Kazalištezdravstveni razlozi

Zbog povišene temperature dvojice plesača Baleta HNK Split otkazana presica ‘Labuđeg jezera‘, subotnja premijera pod upitnikom

11. studenog 2020. - 11:46
Daniele Cardoso koreograf je 'Labuđeg jezera'  Tom Dubravec/Cropix

Hrvatsko narodno kazalište Split u srijedu ujutro otkazalo je konferenciju za novinare koja je bila predviđena u 12 sati u atriju HNK Split.

Na konferenciji je trebala biti najavljena premijera "Labuđeg jezera", u planu za 14. studenog, suvremena verzija najpoznatijeg bijelog baleta u koreografiji Daniela Cardosa.

- Zbog pojave povišene temperature kod dvojice plesača iz ansambla, odlučili smo otkazati konferenciju. Nadamo se da ćemo biti u mogućnosti održati premijeru u najavljenom terminu, te ćemo javnost pravovremeno obavijestiti o promjenama ukoliko dođe do njih.

Hrvatsko narodno kazalište Split na prvo mjesto stavlja zdravlje publike, ali i našeg ansambla, stoga molimo publiku za razumijevanje ukoliko dođe do novih promjena na repertoaru. Nadamo da ćemo našu publiku uskoro vidjeti u gledalištu te da ćemo nastaviti s našim redovitim programom, poručuje uprava teatra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2021 14:44