StoryEditor
Kazalištevirusna koreografija

Odgođena subotnja premijera i sve izvedbe baleta ‘Labuđe jezero‘ HNK Split ‘zbog nepovoljne epidemiološke situacije‘

12. studenog 2020. - 14:20
 Splitska baletna publika na 'Labuđe jezero' morat će pričekati   Ante Čizmić/cropix

Premijera "Labuđeg jezera", koja je bila najavljena za subotu, 14. studenoga, odgođena je zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

Hrvatsko narodno kazalište Split odlučilo je, radi zaštite zdravlja publike i ostalih članova kazališta, odgoditi sve izvedbe baletne predstave "Labuđe jezero".

Čuveni bijeli balet u suvremenoj viziji portugalskog koreografa Daniela Cardosa trebao je svoju praizvedbu imati u subotu, 14. studenoga u 20 sati na velikoj sceni HNK Split.

Ovisno o daljnjem razvoju situacije te o epidemiološkoj slici, Uprava će odlučiti o novim terminima "Labuđeg jezera" o kojima ćemo javnost pravovremeno informirati.

Redoviti program kazališta nastavlja se u srijedu, 18. studenoga s predstavom "Priče iz Vukovara", kojom će se obilježiti Dan sjećanja na žrtvu Vukovara, te predstavom "Lepurica", koja će na velikoj sceni igrati u petak, 20. studenoga.

Za sve dodatne informacije o rezerviranim i kupljenim ulaznicama za odgođene programe moguće je kontaktirati Ured prodaje putem telefona 021 347 377 i 021 306 915 te maila prodaja@hnk-split.hr, odnosno te blagajnu HNK Split na telefon 021 306 908 ili mail blagajna@hnk-split.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2021 16:49