StoryEditorOCM
GlazbaPromo

Koncert Queen Real Tribute Symphony zakazan za 17. kolovoza na Sustipanu održat će se u smanjenom sastavu s manjim brojem jednako vrhunskih izvođača

Piše PSD.
8. kolovoza 2022. - 14:23

Na festivalu “S okusom soli…” na Sustipanu u Splitu radi tehničkih razloga koncert Queen Real Tribute Symphony zakazan za 17. kolovoza održat će se u smanjenom, ali jednako izvrsnom sastavu u obliku vodećeg svjetskog tribute benda Queen Real Tribute

Koncert “QUEEN REAL TRIBUTE SYMPHONY”, zakazan za održavanje 17. kolovoza u 21 sat u parku Sustipan u Splitu, radi tehničkih razloga održat će se u smanjenom sastavu, s manjim brojem jednako vrhunskih izvođača, odnosno u obliku vodećeg svjetskog tribute benda “QUEEN REAL TRIBUTE” koji će na sceni oživjeti uspomenu na jedan od najvećih rock bendova Queen i odati dostojanstvenu počast njihovom prerano preminulom pjevaču, legendarnom Freddie Mercuryju.

Cijena ulaznica za koncert se mijenja te sada iznosi 170 HRK. Kupci koji se smatraju oštećeni ovom promjenom i žele POVRAT NOVCA imaju pravo zatražiti ga od sustava u kojem su kupili ulaznice (Eventim.hr i Croatia-tickets.com). Vremenski period u kojem je moguće ostvariti povrat novca traje od nedjelje 7. kolovoza do petka 12. kolovoza. Ulazak će biti moguć i s već kupljenim ulaznicama te zamjena za nove ulaznice neće biti potrebna.

Drugi po redu festival “S okusom soli…” održava se u predivnom okruženju parka Sustipan u Splitu od 17. do 20. kolovoza. Glazbenu čaroliju na Sustipan donijet će vrhunskih glazbenici svake večeri u 21 sat: 17. kolovoza je koncert Queen Real Tribute, 18. kolovoza je koncert klape Rišpet, 19. kolovoza je koncert Bože Vreće i 20. kolovoza je koncert Vlatka Stefanovskog i V3 Tria. Sustipan će tih dana postati mjesto spajanja dobro poznatih starih melodija i suvremenih glazbenih aranžmana. Tijekom četiri dana programa spoj intimne atmosfere i jedinstvene lokacije uz dobro poznate zvukove, među kojima će svatko pronaći nešto za sebe, učinit će festival “S okusom soli…” događajem koji se ovog ljeta jednostavno ne propušta! 

Uživajte u čaroliji glazbenih večeri u predivnom parku Sustipan u Splitu. Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno možete kupiti preko sustava Eventim.hr te Croatia Tickets, a na dan koncerata ulaznice će se moći kupiti na samom ulazu.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 20:30