StoryEditorOCM
Kazalištetvorničke postavke

Komedija koja je "na prvu" zaludila gledatelje, vraća se u Split 13.11. a već sutradan stižu u Hvar

Piše promo
7. studenog 2022. - 11:07

Najnovija ljubavno-erotsko-glazbeno-politička komedija "Tvorničke postavke",  splićanima omiljenog kazališta Moruzgva, izaziva potražnju za ulaznicama kakva se rijetko pamti. 

Nakon prve dvije rasprodane Lore glas o izvrsnoj predstavi brzo se pronio Splitom te je izvedba zakazana za nedjelju 13. studenog u 18 h rasprodana čak 17 dana ranije.

Stoga su organizatori u dogovoru s Moruzgvom nadodali još jedan termin u nedjelju 13. studenog u 20 sati a već sutradan ovaj popularni glumački kvartet stiže u Hvar.

"Izvrsna glumačka ekipa, koju čine Amar Bukvić, Ana Begić Tahiri, Iva Jerković i posebice mlada glumačka zvijezda Ivan Čuić, u kombinaciji s dobrom komedijom iz pera Ivice Ivaniševića i Marine Vujčić te odličnom režijom Ksenije Marinković sami su pronašli put do srca publike. Ne postoji bolja promocija za predstavu od zadovoljnih gledatelja a sudeći po tri (samo u Splitu) u rekordnom roku rasprodane izvedbe kazalište Moruzgva zaista ima novi hit.

Ulaznice za NOVI TERMIN su u prodaji i to za Loru (Split) 13.11. u 20 sati i Arsenal (Hvar) 14.11. u 20 sati i jako nas veseli što su i ova dva nova termina već polurasprodana. Užitak je vidjeti koliko se publika veseli dobroj predstavi. " - Tadija Kolovrat, Teatar uz more

 

Što se dogodi kada se sretnu dva sasvim različita bračna para, različitih zanimanja iz različitih podneblja u jednoj zgradi? Kada se sudare različiti mentaliteti,kulture i generacije?

Dođite, oduševite se i saznajte gdje je lakše uspjeti ili pasti - na estradi ili u politici?!

 

ULAZNICE:

online na www.croatia-tickets.com 

SPLIT: knjižara-papirnica PAPIRKO (Put Brodarice 4) i blagajna u Lori  (pon-sub 16-19 h)  

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 06:46