StoryEditorOCM
Kazalištenova predstava

Kazalište Komedija, 27. listopada u 20 h gostuje u dvorani Lora u Splitu i to s hit predstavom "Cabaret Zagrepčanke i statičar"!

Piše promo
25. listopada 2022. - 12:10

               

"Riječ je o najnovijoj uspješnici iznimno talentiranog, splitskog autora i redatelja Ivana Lea Leme u izvedbi vrhunskog ansambla kazališta Komedija kojeg čine Mila Elegović, Nera Stipičević, Ivona Kundert, Nina Kaić Madić te nova zvijezda glumačkog svijeta Fabijan Pavao Medvešek.

 

Sigurni smo kako će najnovija Lemina predstava savršeno upotpuniti niz rasprodanih predstava u Lori. Ova sezona zaista je otpočela tako da su već sad premašena sva naša očekivanja. Posebno smo sretni što su rasprodane dječje predstave te što konačno imamo priliku ponovno viđate mališane u kazalištu." - Tadija Kolovrat, Teatar uz more

 

Ivan Leo Lemo koji je dosad u svojim hit predstavama (Splićanke, Vlajland, Čudo...) oduševio seciranjem mentaliteta Dalmatinki, ovaj put se duhovito obračunava sa stanovnicima Zagreba nizom izvanrednih stereotipnih likova koji su se nastanili u glavnom gradu Hrvatske.

Te sudbine, šarolike, izmiješane, sakupljene odasvud i ulivene u Zagreb u ovoj priči služe da bi taj grad oblikovale i učinile ga autentičnim. Daju nam priliku da razmislimo o vlastitim životima, o tome što prirodne katastrofe poput potresa mogu uzdrmati, ali i priliku da se nasmijemo našim manama i vrlinama.

 

Kao i u prethodnim Leminim cabaretima i u ovom će se proplitati bizarne i vrlo melodramatične priče. A tu su i energični songovi i vesele plesne koreografije.

Izmaštat će se ekstremne sudbine sa drastičnim prevratima, živčanim slomovima i rasutim mozaikom aktualiteta.

 U konačnici publika će uživati u vrhunskoj kazališnoj predstavi jer ako je Lemo majstor za cabaret, kazalište Komedija svakako je najbolji izbor za njegovu izvedbu!

 

Ne propustite jedinstvenu priliku da predstavu koja je na prvu oduševila svekoliku javnost pogledate 27. listopada u 20 sati u dvorani Lora a ulaznice nabavite u sustavu Croatia Tickets.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. ožujak 2023 09:17