StoryEditorOCM
DalmacijaZa umrit od smija

Sjećate se 'policijskog A je to': otkrili smo iz koje su postaje plavci koji se alatom 'obračunavaju' sa službenim vozilom, evo što kažu njihovi šefovi

30. studenog 2018. - 12:57
policija

Nakon objave snimke gdje se dvojica policajaca "obračunavaju" sa službenim vozilom na način da udaraju po njemu predmetom koji odzvanja dobili smo i odgovor gdje je i kako ta snimka nastala.

Snimka je najprije objavljena na Facebook stranici Policija zaustavlja - Krapinsko-zagorska županija te je u manje od 24 sata pregledana preko 46 tisuća puta.

Svi umiru od smijeha zbog 'policijskog A je to': djelatnici MUP-a prihvatili se popravljanja službenog vozila, pogledajte kako je to izgledalo...

Mnogi su u komentarima napisali da su ih dvojica plavaca podsjetili na legendarne animirane majstore iz crtića 'A je to'...

- U odnosu na video snimak koji ste uputili Službi za odnose s javnošću Kabineta ministra ovim putem vas obavještavamo kako su na snimci policijski službenici Policijske postaje Brač. Službeno vozilo koje se vidi na snimci na zaduženju je Policijske postaje Brač koje je 2017.g. sudjelovalo u prometnoj nesreći. Nakon prometne nesreće na vozilu nisu nastala vidljiva oštećenja, ali uslijed daljnjeg korištenja vozila, došlo je do iskrivljenja lima radi kojih se nisu mogla otvarati vozačeva vrata. Policijski službenik je pokušao ispraviti dio lima zbog kojeg se vrata vozača vozila nisu mogla otvoriti, a sve kako bi se vozilo moglo koristiti - stoji u odgovoru Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PU splitsko-dalmatinske.

 

U odgovoru nema je li policajac odgovarao za takav način popravka,a očigledno je da je ovu snimku netko čuvao skoro godinu dana dok je nije pustio.

Policiji pohvale da su nas barem informirali kada se i gdje to dogodilo uz preporuku da nije loše biti sam svoj majstor pa iako je riječ o službenom vozilu čija je nabava financirana novcem poreznih obveznika.

Da je u pitanju negov osobni automobil, pitanje je bi li policajac ovako jako i intezivno po njemu "meštrovao"?
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:58