StoryEditor
Svijetbio je specijalac

Ukrajinski boksački prvak Oleg Prudski poginuo u ruskim napadima na Čerkasi: ‘Kako povjerovati da te više nema? Da nikada više neću čuti ‘Dobro jutro, draga, kako su naše curice?‘‘

Piše psd
25. svibnja 2022. - 07:08
Oleg Prudski imao je samo 30 godina i uspješnu amatersku boksačku karijeru iza sebeIzvor: Youtube/ World Series Of Boxing/printscreen/

Tužna vijest stiže iz Ukrajine - nekadašnji prvak te zemlje u boksu Oleg Prudski (30) izgubio je život zajedno s još trojicom kolega tijekom napada ruskih trupa na grad Čerkasi, koji se nalazi na rijeci Dnjepar, južno od Kijeva.

Prudski, nekadašnji amaterski šampion Ukrajine u boksu, poginuo je kao policajac u Jedinici za specijalne operacije. Od njega su se na društvenim mrežama oprostili Boksački savez, jedinica kojoj je pripadao, ali i obitelj, javlja mondo.rs.

U amaterskom boksu imao je niz zapaženih rezultata u svojoj zemlji, a nikada se nije oprobao kao profesionalac. Unatoč tome, ljubitelji boksa u Ukrajini sjećat će ga se kao reprezentativca i sportaša koji je uspješno predstavljao svoju zemlju na međunarodnim natjecanjima.

Tužnu vijest obznanila je policija: "Dok su branili suverenitet i teritorijalni integritet Ukrajine, naše kolege, policajci iz Jedinice za specijalne operacije su ubijeni. Ne postoje riječi kojima bismo mogli opisati ovaj bol i gubitak.Saginjemo glavu pred njihovim roditeljima. U našem sjećanju, oni će ostati upamćeni kao iskreni i ljudi od principa, dobri prijatelji i kolege..."

Ubrzo se oglasio i Savez, koji je potvrdio kako je ostao bez jednog od svojih boraca.

"S tugom javljamo da je naš šampion Oleg poginuo u napadu Rusa na grad Čerkasi", navodi se.

Dirljivu poruku imala je supruga Marijana, s kojom Oleg ima dvije kćeri, prenosi mondo.rs.

"Rat odnosi najbolje. Kako povjerovati da te više nema? Da nikad više neću čuti 'Dobro jutro, draga, kako su djevojčice?' I da mi više nikada nećeš reći da me voliš", napisala je potresena Marijana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2022 03:41