SvijetNAPAD NA VATERPOLISTE

Predsjednik Crvene zvezde: Split je postao grad slučaj kojim upravljaju ekstremne navijačke skupine. Torcida je podržala tih sedam idiota, to znači da idiota ima puno više!

Piše SN

Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović, kako prenose Sportske novosti, danas je na konferenciji za novinare komentirao huliganski napad na vaterpoliste njegova kluba, a pritom nije štedio ni grad Split, ni njegove građane.

Crvena zvezda održala konferenciju za medije, napadnuti vaterpolisti iznijeli svoju verziju priče: 'Samo mi je obitelj bila na pameti, moje dijete i moja žena...'

- Split je postao grad slučaj, grad kojim upravljaju ekstremne navijačke skupine. Tamo postoji jedna frustracija, a da im nitko ništa ne može. Kod nas se također pojavljuje zamjena teza, jer ako mi kažemo kako stvari stoje, onda ispada da huškamo na nacionalizam.

Potpuno sam siguran, uz sav oprez, da ima idiota na svim prostorima u regiji, ali ovo se nikada neće dogoditi u Beogradu i Srbiji. Ovo je bio napad na aktivne sportaše, što je njihov grijeh? Zar je zabranjeno šetati u trenirkama svojeg kluba? Svi Srbi su četnici? Jesu li onda svi tamo ustaše? Gdje je svemu tome kraj?

avijačka grupa Torcida dala je podršku ovih sedam idiota na nedjeljnoj utakmici, znači to nije samo sedam idiota, njih ima puno više. Vjerujem da većina ljudi osuđuje ovaj napad, ali sam zbunjen kada čujem da su ih napali u kafiću, da nitko nije smogao snage da sve to zaustavi.

Trebaju se svi političari u regiji zapitati gdje vodi čitav ovakav pristup? Nekad se pitam da li su neki rođeni samo zato da bi mrzili Srbe? Oni stalno imaju halucinacije od Crvene zvezde -  poručio je Čović.

#VATERPOLO#HULIGANI#NAPAD#SPLIT#CRVENA ZVEZDA