StoryEditorOCM
Svijetratna sreća

Pojavio se video kako ruski projektil pada na autocestu u Kijevu, vozače su centimetri dijelili od tragedije

Piše vijesti sd
1. lipnja 2023. - 11:19

U ponedjeljak 29. svibnja dogodio se još jedan ruski napad na Kijev. Na glavni grad Ukrajine ruske snage uputile su 11 projektila, ali prema tvrdnjama ukrajinske vojske, oni su svi oboreni.

Međutim i srušeni projektil može biti opasan. Kamera na autocesti u Kijevu snimila je pad krhotina jednog projektila na cestu u sjevernom dijelu Kijeva.

Videosnimku situacije kada je oboreni projektil za samo nekoliko centimetara promašio dva automobila objavio je jedan korisnik na Twitteru.

Video je potaknuo brojne komentare. Dio komentatora zaprepastio je sam projektil, a neke je zadivilo to što poslije njegova pada automobili nastavljaju voziti.

Jedni su se sprdali s ruskim napadačima: "To je nevjerojatna preciznost te ruske rakete. Uspio je naciljati i ukloniti prometni signal!", "Putin likuje: ‘Evo semafora koji opet nikome neće nauditi!".

"To je Bog i on voli Ukrajinu", jedan je domoljubno - religiozni komentar.

Dio komentatora sprdao se s činjenicom da je djelitelj videa na Twitteru naveo da je dio projektila pao u blizini Mc‘Donaldsa. Rat stvarno razvija specifični smisao za humor, posebno kada ostaci projektila promašuju automobile i ljude.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:25