SvijetVATRENE ULICE

Novi krvavi mafijaški obračun u Beogradu: u pucnjavi ubijen čovjek s Interpolove tjeralice kojeg se povezuje s jednom od najubojitijih bandi na Balkanu

Piše J. P., JL
vucic

U pucnjavi u pivnici kod Brankovog mosta u Beogradu, rano ujutro u srijedu ranjen je Luka Radulović, zvani Bentli. Odmah je prevezen u bolnicu, ali je od povreda u predjelu stomaka preminuo.

Radulović je nadimak Bentli dobio nakon što je u rujnu prošle godine svojim automobilom, kojega je posudio od nogometnog reprezentativca Ivice Dragutinovića, presjekao kolonu vozila iz pratnje srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučiča.

Mediji pišu da je Radulović imao ozbiljan kriminalni dosije. Uglavnom se bavio poslovima osiguranja po noćnim klubovima.
Radulović i dvojica njegovih kolega ubrzo su nakon ugrožavanja sigurnosti predsjednika Srbije uhapšeni i određen im je pritvor.

Inače, Luka Radulović nalazi se na crvenoj Interpolovoj tjeralici jer je u noćnom klubu u Beču propucao dvojicu Čečena.
Nakon toga se sakrio u Beogradu.

Povezuje ga se i sa Škaljarskim klanom iz Crne Gore, jednom od najubojitijih mafijaških skupina na Balkanu. Podsjetimo da je u studenome 2016. na šumskom putu prema roditeljskoj kući Aleksandra Vučića u beogradskom prigradskom naselju Jajinci pronađena veća količina oružja, a ljudi koje se dovodilo u vezu s tim skrivenim oružjem su, kako su tvrdili u srpskoj policiji, povezani upravo s tom kriminalnom grupom.

#MAFIJA#UBOJSTVO#BEOGRAD#BALKAN#LUKA RADULOVIć