StoryEditorOCM
SvijetUZNEMIRUJUĆI VIDEO

Nova snimka koja otkriva najviše dosad: ‘Ovo su posljednji trenuci života ubijenog Michalisa‘

Piše Marija Vuković
14. kolovoza 2023. - 22:02

U ponedjeljak rano ujutro prve su Dinamove navijače pritvorene u Ateni, njih 46, nakon incidenta sa smrtnim ishodom s navijačima suparničkog AEK u Novoj Filadelfiji, premjestili u grčke zatvore. Grčke su vlasti, doznaje Jutarnji list, u velikoj panici oko toga kako će zatvorenici Grci, ali i velik broj Srba, reagirati na pristigle Hrvate.

Svih 105 navijača, dakle, ostaje u istražnom pritvoru u Grčkoj do daljnjeg, prema jučerašnjoj odluci Gradskog suda. Svi su oni dosad bili pritvoreni u Glavnoj policijskoj postaji Attike, a od srijede će biti raspoređeni u ukupno 16 grčkih zatvora.

Policija i dalje ne zna tko je ubio 29-godišnjeg navijača AEK-a, a sada se pojavila nova snimka huliganskog sukoba koji je objavila televizijska postaja SKAI TV. Grčki mediji pišu kako se radi o snimci koja dosad najviše otkriva o posljednjim trenucima ubijenog navijača.

Na njoj se vidi kako Michalisa Katsourisa (osoba u plavoj majici koja pokušava pobjeći) udaraju palicama skupina huligana.

Kako prenosi TV postaja, na snimci se nedugo nakon toga vidi 29-godišnjak kako skida kacigu koju nosi i gleda u svoju lijevu ruku. U roku od nekoliko sekundi pretrčao je udaljenost od oko 50 metara, a onda se sakrio u stražnjem dijelu kioska, iza hladnjaka za sladoled. To je ujedno i mjesto na kojem se Katsouris srušio nakon smrtonosnog uboda u podlakticu.

Policijska je istraga trenutno u punom jeku te se pomno pregledavaju svaki video i fotografija, kao i mobiteli uhićenih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:06