StoryEditorOCM
Svijettragedija u sad-u

Majka pokazala srednji prst iz protesta jer su joj presjekli put, suvozač iz drugog automobila zapucao i ubio njezinog šestogodišnjeg sina

Piše PSD
22. svibnja 2021. - 19:31

Šestogodišnji dječak upucan je u petak ujutro u Kaliforniji dok ga je majka vozila u školu, pišu američki mediji, a prenosi Index.

Aiden Leos sjedio je na stražnjem sjedalu obiteljskog auta, a tijekom vožnje u koloni na jednoj od losanđeleških autocesta bijeli Volkswagen presjekao je put Aidenovoj majci. Iz protesta ona mu je pokazala srednji prst u svom unutarnjem retrovizoru.

To je, pretpostavlja se, suvozača tog automobila razbjesnilo toliko da je izvadio pištolj i zapucao. Pogodio je šestogodišnjeg Aidena u leđa.

"Mama, mama, boli me trbuh", dječak je zavapio. Majka je stala sa strane, pozvala hitnu i držala ga na rukama. Nije mu bilo spasa dok je hitna došla.

"Odjeća joj je bila krvava, a on je poplavio kad ga je hitna odvela. To je bio posljednji trenutak kada ga je majka vidjela živog", rekla je Alexis Cloonan, sestra preminulog dječaka, prenosi FOX 11 Los Angeles.

Aidenova starija sestra traži svjedoke za pomoć.

"Bio je poseban. Bio mi je jako velika sreća u životu", dodala je.

Majka preminulog dječaka kasnije je policiji kazala da se poslije pokazivanja srednjeg prsta pokušala odmaknuti od tog vozila, ali bijeli Sedan ju je nastavio pratiti.

Policija Los Angelesa sada traga za muškarcem i ženom koji su bili u spomenutom automobilu. Vjeruje se da je muškarac pucao sa suvozačkog mjesta, dok je žena bila za volanom.

Aiden je preminuo u dječjoj bolnici u okrugu Orange u Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 04:32