StoryEditor
Svijetprijavljeni su

Kaos u austrijskom hotelu: potukli se Hrvati, kod jednog pronađen pištolj. Napadačeva djevojka pokušala je smiriti situaciju, ali je slomila prst...

Piše PSD
17. kolovoza 2022. - 18:58

U noći sa subote na nedjelju u kući za osoblje hotela u Pinzgauu u Austriji došlo je do svađe između 32-godišnjaka i 45-godišnjaka iz Hrvatske. Kako je priopćila policija, kolege su se posvađali zbog nereda u kući, prenosi Fenix magazin.

Mlađi muškarac je starijeg udario šakom u lice. Napadačeva 22-godišnja djevojka htjela je smiriti situaciju, ali je slomila mali prst.

Kao da to nije bilo dovoljno, stariji Hrvat potom je zgrabio metalnu cijev i njome zaprijetio paru. Na kraju ih je pustio, ali svađi nije bilo kraja. Napustio je mjesto samo kako bi obavijestio prijatelja o sporu.

Tada su njih dvojica provalili u sobu 32-godišnjeg Hrvata i otuđili gotovinu te nekoliko električnih uređaja i parfema. Policijski službenici kasnije su ukradenu robu pronašli kod 45-godišnjaka. U njegovoj sobi su našli i pištolj sa streljivom, koji mu je oduzet. Optuženi su prijavljeni i nalaze se na slobodi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2022 16:18