StoryEditorOCM
RegijaPONUDA - 50 % PLATI SADA, A 50 % ZA GODINU DANA

Samo u Splitu: RUO.HR plasira najkvalitetniju ugostiteljsku opremu s posebnom ponudom

Piše PR
30. ožujka 2023. - 00:00

RUO.HR je tvrtka u Splitu koja se bavi prodajom i najmom profesionalne ugostiteljske opreme, a ove godine odlučila je napraviti posebnu ponudu za sve svoje kupce.

Riječ je o ponudi ”50% PLATI SADA, A 50% ZA GODINU DANA”. Može se reći da je ovo način plaćanja u dvije rate. Prva rata odmah pri kupnji i druga rata nakon godinu dana.

RUO.HR može opremiti vašu profesionalnu kuhinju od početka do kraja. Ako su vam potrebni roštilj, friteza, štednjak s 4 ili više plamenika, konvektomat, hladnjaci ili perilice, onda je RUO.HR vaš pouzdan partner. Iz RUO.HR kažu da rade samo s najkvalitetnijim brendovima poput Barona, Fagora, Lotusa, Hobarta, Winterhaltera, Rationala... Velika prednost je što rade sve inox elemente po mjeri. Dakle radni stolovi, rashladni pultovi, šankovi, cocktail stanice i nape pripadaju opremi koja se radi po mjeri, a sve to možete dobiti u RUO.

image

Štednjaci s četiri ili više plamenika...

Pristupačne ponude

Ne samo da imaju u ponudi novu opremu, nego rade i s rabljenom opremom koju restauriraju te šalju na tržište. Tako da u ovoj tvrtki ima za svakoga po nešto. Svu ponudu možete provjeriti i na web-stranici ruo.hr.

“Već duže vrijeme pratimo situaciju na tržištu profesionalne ugostiteljske opreme i znamo da su došla zahtjevna vremena za vlasnike i voditelje ugostiteljskih objekata. Analizirali smo situaciju i došli do rješenja da idemo s ovom ponudom ”50% PLATI SADA, A 50% ZA GODINU DANA”. Odlučili smo da financijski dio želimo olakšati našim ugostiteljima te im ponuditi kvalitetu po pristupačnijoj ponudi. Riječ je o kupovanju opreme u dvije rate gdje prvu ratu plaćate pri kupnji, a drugu ratu za točno godinu dana. Ovime smo olakšali svim ugostiteljima i ponuda vrijedi na svu našu ugostiteljsku opremu. Poznate brendove ugostiteljske opreme možete pronaći kod nas, a mi garantiramo kvalitetu. Uz svu našu opremu dajemo garanciju i servis”, govori Daniel Prgomet iz marketing i PR odjela RUO.HR.

Današnji turisti znaju što žele i dosta su zahtijevni, stoga se i struktura ugostiteljstva promijenila. Ako nemate profesionalnu opremu koja može ispuniti sve zahtjeve vašega gosta, vaš posao je osuđen da propadne.

Bez rizika kvarenja

Ulaganje u profesionalnu kuhinju je neophodno i svaki vlasnik bi morao težiti tome. Dolazi nam vrijeme kada će svi ugostitelji morati imati kvalitetu u svojoj kuhinji kako bi ispunili očekivanja turista, a upravo to mogu pronaći u RUO.HR.

“Naši ugostitelji još nisu shvatili da kupnjom kvalitetne ugostiteljske opreme koja je skuplja zapravo više uštede jer kupnjom jeftine opreme izlažu se riziku konstantnog kvarenja opreme, te troškova servisiranja i kupnje zamjenski dijelova koji su skupi. Ako kupite opremu poznatih brendova, možete spavati mirno jer znate da će ta oprema ispuniti svaki zadatak. Radili smo naporno kako bismo danas mogli reći da imamo najveću ponudu opreme odmah na stanju u Hrvatskoj, a radimo samo s poznatim i kvalitetnim brendovima. Naši kupci dolaze kod nas jer znaju da brzo isporučujemo svaku opremu. Inox elemente rađene po mjeri isporučimo za 20 do 30 dana, što je relativno brzo. Još uz to sve nudimo tu posebnu ponudu ‘50% PLATI SADA, A 50% ZA GODINU DANA’. Svima koji žele kvalitetu, miran san i dobar savjet o kupnji profesionalne ugostiteljske opreme preporučujem da dođu u RUO. Naš tim profesionalaca je veoma susretljiv i daju najbolja rješenja za ugostiteljske potrebe”, govori Tomislav Vrvilo, direktor tvrtke RUO.HR.

Imati profesionalnost u ugostiteljstvu danas puno znači jer turizam nije što je nekada bio. Današnji gost u restoranu zahtijeva kvalitetu i to mu se može isporučiti samo s kvalitetnom opremom. U širem pogledu razvitak kvalitetne profesionalne ugostiteljske opreme na području Hrvatske donosi brojne benefite za sve ostale segmente turističke potrošnje. Ako svi želimo daljni razvitak turizma i ugostiteljstva, morat ćemo ulagati u kvalitetu jer samo kvaliteta i brzina “pali” današnjega gosta.

RUO.HR  je jedna od rijetkih tvrtki koja vidi u kojem se smjeru kreće budućnost ugostiteljstva. Jedino što može zadovoljiti gosta i voditelje ugostiteljskih objekata je kvaliteta. Stoga se svi trebamo kretati u tome smjeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 16:55