StoryEditorOCM
Regijau novom sadu

Novo krvoproliće u Srbiji: U pucnjavi ispred škole jedan mladić ubijen, drugi ranjen u glavu. Poznat i povod obračuna

Piše vijesti sd
25. kolovoza 2023. - 09:49

U pucnjavi koja se čula sinoć oko ponoći ispred Osnovne škole Desanka Maksimović u Futogu, u predgrađu Novog Sada, ubijen je jedan mladić, dok je drugi ranjen, piše Telegraf.

Po riječima dr. Zorana Krulja, glasnogovornika novosadske Hitne pomoći, prvi poziv primljen je 17 minuta poslije ponoći od strane policije. Na licu mjesta zatečen je mladić bez svijesti koji je u teškom stanju prevezen na bolnički odjel reanimacije.

Sljedeći poziv stigao je 51 minutu poslije ponoći, kada je policija na licu mjesta zatekla još jednog mladića bez svijesti.

Ekipe Hitne pomoći mogle su samo konstatirati smrt na licu mjesta. Kako piše ovaj medij, ranjeni mladić upucan je glavu.

Inače, srbijanska policija je sinoć provela opsežnu akciju, cijeli Futog bio je blokiran kao i svi izlazi iz Novog Sada.

Portal 021.rs navodi da je policija uhitila četiri osobe pod sumnjom da su sudjelovali u ovom obračunu, a prema prvim i neslužbenim informacijama, sumnja se da je posrijedi bio obračun zbog droge. Navodno je riječ o okršaju dvije grupe koje dilaju narkotike. Pucalo se iz automobila u pokretu prema grupi mladića koji su stajali u blizini škole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:15