StoryEditor
Hrvatska12 hospitaliziranih

Zaražena još jedna osoba u Kninu, u županiji ukupno 81 oboljeli od koronavirusa; Jedna osoba kršila mjeru samoizolacije

Piše Šibenski.hr
17. travnja 2020. - 11:56
Nikša Stipaničev/HANZA MEDIA

U petak prijepodne evidentirana je još jedna osoba s područja Šibensko-kninske županije pozitivna na virus SARS-CoV-2. Riječ je o osobi s područja Grada Knina koja je bliski obiteljski kontakt s prethodno oboljelim osobama. S današnjim danom na području županije imamo ukupno 81 osobu oboljelu od COVID-19, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije, javlja Šibenski.hr.

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 12 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru, a dva pacijenta su i dalje na respiratoru u KBC Split.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 473 osobe, od čega je 319 osoba kontakt s oboljelim od COVID-19, a u samoizolaciji je ukupno 389 osoba.

- U zadnja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljene su tri dojave o kršenju mjera samoizolacije, a provjerom je utvrđeno da je jedna osoba kršila navedenu mjeru - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

- Apeliramo na građane da je potrebno i dalje odgovorno se pridržavati svih mjera i uputa zdravstvene zaštite. Ostanimo u svojim kućama, održavajmo higijenu i poštujmo fizičku distancu - istaknuo je Goran Pauk, načelnik županijskog Stožera civilne zaštite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. veljača 2021 02:57