StoryEditor
HrvatskaSVEČANO I RADNO

Sindikalni povjerenici zaposlenih u školstvu usred štrajka održali izbornu skupštinu u luksuznom hotelu na Jadranu i peti put zaredom izabrali istog predsjednika

Piše Merien Ilić
28. listopada 2019. - 16:20
Željko Stipić je ponovno izabran za čelnika Sindikata Preporod

Željko Stipić ponovno je izabran za predsjednika Sindikata zaposlenika u hrvatskom školstvu – Preporod, prema odluci većine članova redovne i izborne skupštine ovog sindikata održane proteklog vikenda u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani.

Na čelu ovog sindikata Stipić je još od 2004. godine, a ovo mu je čak peti mandat koji mu je povjeren naredne četiri godine.

Osim zbog skupštine, povjerenici sindikata okupili su se ovog vikenda u Splitu i zbog radnog obilježavanja 25 godina postojanja Preporoda kojeg su proslavili kroz veliku akciju pošumljavanja Boranka.

Njih čak 300 učitelja i nastavnika iz cijele Hrvatske, sudjelovalo je u sadnji 9000 sadnica na opožarenim padinama Mosora. Cilj je bio zasaditi po jednu sadnicu za svakog člana, ukupno 9 tisuća sadnica za 9 tisuća članova.

- Želja nam je ostaviti trag naše organizacije koja ove godine obilježava 25 godina postojanja. Ovo što radimo ne radimo za sebe nego za našu djecu i unučad – poručio je Stipić.

#SINDIKAT PREPOROD# ŽELJKO STIPIĆ#SINDIKAT ZAPOSLENIKA U HRVATSKOM ŠKOLSTVU#IZBORNA SKUPŠTINA SINDIKATA PREPORODN U LE MERIDIE

Izdvojeno

03. srpanj 2020 16:54