StoryEditor
HrvatskaU ČEMU JE PROBLEM

Puljak napao Pupovca: Vaša izjava spada među prvih 10 u Feralovoj rubrici Greatest shits

Piše PSD
28. rujna 2016. - 18:18
puljak.JPG

Tajnik strane Pametno ugledni znanstvenik Ivica Puljak obrušio se na predstavnika srpske nacionalne manjine Milorada Pupovca povodom njegove izjave dane nakon konzultacija kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Puljka je posebno iziritirao onaj dio u koje je Pupovac dao izjavu medijima u kojima se osvrnuo na participaciju srpske nacionalne manjine u državnim i javnim poduzećima.

- Je li prirodno da u HEP-u nema predstavnika srpske zajednice iako još nije završen proces elektrifikacije? Je li prirodno da u Hrvatskim šumama nema nikoga iako na tim područjima leže glavni rezervoari hrvatskog šumskog fonda i postoje pilane o kojima ovisi prosperitet i zapošljavanje na tim područjima? - upitao je Pupovac, ističući kako žele promijeniti stanje koje je sada, kako je rekao, neprirodno.

Na te izjave se referirao Puljak koji je na svom Facebook profilu napisao:

- Gospodine Pupovac, kakve veze ima nacionalnost s upravljanjem javnim poduzećima!? Vaša izjava spada sigurno među prvih 10 u Feralovoj rubrici Greatest shits ever: Milorad Pupovac "... uz naglasak da je 'prirodno da u HEP-u i Hrvatskim šumama budu predstavnici srpske zajednice' ...".

- Najprije sam mislio da je ovo NewsBar, a onda da su mu možda to stavili u usta. Onda sam brojio do 1000 i još uvijek ne mogu doći sebi. Ovdje se radi o trgovini utjecajem na najgori mogući način. Kakve veze ima nacionalnost s upravljanjem javnim poduzećima? A kad vidim ostalu ekipu da spominje "programsku suradnju" s budućom vladom, HSU koji kaže da "njihovi članovi nemaju vremena čekati" ...

- Hrvatska se iz dana u dan pretvara u teatar apsurda. Sve se češće pitam je li problem u meni? Možda i je ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2021 08:50