StoryEditorOCM

Moderni i pristupačni uređaji koji su se proširili svijetom

Piše ep
24. ožujka 2023. - 15:38

Šareni svijet SENCOR kuhinjskih uređaja odražava moderne trendove i sinonim je za inspiraciju, kreativnost i osobnost

Sve je krenulo iz Japana. Japan je poznat po istraživanjima i razvoju, otkrivanju novih tehnologija i proizvoda. Kad se SENCOR 1969. pojavio na tako zahtjevnom tržištu, bilo je važno da svi pristupe poslu svim srcem. Strast i jasna vizija, uz tradicionalnu japansku disciplinu, radišnost i perfekcionizam, rezultirali su proizvodima usporedivima s većinom prestižnih svjetskih brendova. U sljedećim desetljećima proizvodi SENCOR-a proširili su se u sve dijelove svijeta, a brend je stasao u međunarodnog tržišnog igrača.

image

SENCOR uređaji koji su preplavili svijet

Demokratiziranje tehnologija

Poslovna politika SENCOR-a usmjerena je na moderne trendove i napredne tehnologije. Koriste ih i demokratiziraju, a cilj je svakom domaćinstvu omogućiti korištenje naprednih proizvoda koje SENCOR uz pristupačne cijene uvodi u svakodnevni život.

SENCOR-ova ponuda neprestano se razvija, uvode se najnovija tehnološka postignuća, pa čak i cijele nove kategorije proizvoda, primjerice električni skuteri. Kao i kod svih drugih linija tržišni trend pretočen je u kvalitetne, lijepo dizajnirane i pristupačne proizvode.

image

SENCOR uređaji koji su preplavili svijet

Život je šaren. Takvi mogu biti i vaši uređaji

Tehnologija nije jedina pokretačka snaga SENCOR-ova uspjeha. Jednako je važan i dizajn. Stoga su se odlučili riješiti depresivnih i konzervativnih blijedih kuhinja i stanova te postati pioniri trendova kad je riječ o šarenilu boja kućanskih aparata.

Uz ponudu uređaja u metalik, pastelnim i tradicionalnim bojama, svaka se kuhinja sad može prilagoditi željenom stilu. Šareni svijet SENCOR kuhinjskih uređaja odražava moderne trendove i sinonim je za inspiraciju, kreativnost i osobnost. Upravo se tako, zahvaljujući funkcionalnosti, jednostavnosti korištenja i pouzdanom radu, razvija odnos pojedinaca prema električnim uređajima.

Tisuću srca

Prije više od 50 godina spojile su se dvije riječi i tako je nastao naziv jednog od najpopularnijih svjetskih brendova – SENCOR. U Japanu, odakle je priča ove kompanije i krenula, SENCOR je značio "tisuću srca". Danas, SEN ("tisuća") predstavlja impresivnu ponudu proizvoda i njihova dizajna, dok COR ("srce") simbolizira ne samo strast, nego i sjedište kompanije smješteno u srcu Europe. U Češkoj Republici.

Širok spektar proizvoda koji olakšavaju život

SENCOR prodaje proizvode u više od 55 zemalja diljem svijeta. U ponuda je više od tisuću artikala iz različitih kategorija: potrošačka elektronika, tableti i telefoni, uredska oprema, autoelektronika, kuhinjski i kućanski uređaji, zdravlje i ljepota. A stalno se razvijaju i novi proizvodi u skladu s promjenama u potrebama potrošača.

image

SENCOR uređaji koji su preplavili svijet

Član obitelji FAST brendova

SENCOR od 2003. pripada Fastu, uglednom trgovačkom društvu iz srednjoistočne Europe, čiji su vlasnici PPF Group, EC Investments i Rockaway Capital. Fast objedinjuje 15 brendova potrošačke elektronike i uradi sam proizvoda, među kojima su Philco, Fieldmann, Lamart, Yenkee, Catler i drugi.

Philco je jedan od vodećih proizvođača proizvoda za pranje, sušenje, hlađenje i kuhanje. Fieldmann je popularni brend hobističkog i profesionalnog alata za uređenje domova i vrtova. Lamart nudi širok spektar modernih kuhinjskih pomagala i kuhinjskog posuđa, dok je Catler brend vrhunskih kuhinjskih uređaja. Yenkee nudi opremu za računala, tablete i mobilne telefone.

image

SENCOR uređaji koji su preplavili svijet

Ključna politika: Kvaliteta za razumnu cijenu

Kad je riječ o cijeni, SENCOR se pridržava strogog pravila: kvaliteta po odgovarajućoj cijeni. I ni novčić više! Svatko bi trebao imati priliku uživati u kvalitetnim i moderno dizajniranim proizvodima po pristupačnoj cijeni. Jednostavno rečeno, SENCOR pruža dobru vrijednost za novac.

SENCOR je nastao u Japanu, Philco u SAD-u, a ostali brendovi dolaze iz različitih dijelova svijeta. No, svi Fastovi brendovi dijele zajedničke vrijednosti. Vrhunska kvaliteta, dojmljiv dizajn, širok portfelj proizvoda i pristupačne cijene za sve kupce iz cijelog svijeta.

image

SENCOR uređaji koji su preplavili svijet

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. srpanj 2024 23:11