StoryEditor
HrvatskaIZBOR TOP TEMA

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

Piše PSD.
2. prosinca 2019. - 22:00
Naslovnica utorak 03 12 19

VLADI STIŽU NOVI PROBLEMI Učitelji rješeni, za štrajk se sprema policija

Sindikalni čelnici najavljuju akcije, a najžešći je Sindikat policije, koji kaže da je prevaren i da će, ako Vlada hitno ne poveća koeficijente policajcima, požaliti već za Božić, onda za Novu godinu, pa za Tri kralja, kada će granična policija biti u bijelom štrajku.

IVO BOŽIKOVIĆ, KOLEKCIONAR OLDTIMERA Imam dva Rolls-Roycea, a najdraži mi je topolino

Rolls je kralj, taj njegov ručni rad, kubici u motoru, predenje dok se kreće. To je auto za sjesti u njega pa lagano jedriti u prirodi, uživati, guštati. Klasik je za gospodu. I zato ih imam dva, jer im odoljeti ne mogu - kaže nam Ivo Božiković Meho.

DALMATINCI SE BOJE ZARAZE 'Planulo' cjepivo za gripu

Stvarni broj oboljelih je barem pet puta veći od prijavljenih. Podsjetit ću da je u prošloj sezoni na razini Hrvatske bilo 107 prijavljenih smrtnih slučajeva od gripe, kaže dr. Ankica Parat Baljkas, voditeljica Službe epidemiologije u šibenskom Zavodu za javno zdravstvo.

PONIŠTENA PRESUDA U SLUČAJU VESSELS Nakon 5 godina škveranima novi proces

Maček, Vukasović, Luetić, Tramontana, Donkov, Matovinović i Nikolić bili su oslobođeni za štetu od 4,7 milijuna dolara, a Vrhovni sud kaže da to nije bilo dobro, vrativši sve na početak.

NOVE KOMPLIKACIJE Horvatinčića možda čeka i četvrto suđenje

U jeku suđenja mijenjao se Kazneni zakon i nadležnost za optužena djela prešla je s općinskog na županijski sud i sada se - neslužbeno doznajemo - čeka mišljenje Vrhovnog suda.

NAKON KATASTROFE S RIJEKOM Burić i dalje vodi "bijele"

Ne igra se dobro, igrači inaju problema s formom, u gostima se nije pobjedilo još od Varaždina u srpnju, a Gorica u Kupu već je daleka prošlost.

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 01:24