StoryEditor
Hrvatskaizbor top tema

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

Piše PSD.
25. ožujka 2019. - 21:18
rak26032019naslovnica SD_26_03_

PROČITAJTE I DOZNAJTE, JER NIJE JEDNOSTAVNO Tko će i kakve besplatne udžbenike dobiti na jesen

Besplatne knjige dobit će svi osnovci, bez obzira jesu li u eksperimentalnom, frontalnom ili starom programu, dok će u srednjim školama bez troška proći samo učenici 26 eksperimentalnih škola.

NAŠI SUSJEDNI NE MOGU SE DOGOVORITI NI OKO ČEGA NATO marš na Drinu stopiran u Banjoj Luci

- Neću u NATO zato što  Srbija ne može u biti u NATO-u. Ne mogu i neću nikada dozvoliti da se uspostavi granica na Drini koja će biti NATO granica, s kojom ćemo ponovno biti razdvojeni - poručuje Milorad Dodik.

KOLIKO ĆE PLATITI ZA KAMPANJU, TKO ĆE KOGA NAPADATI... Izborni plan HDZ-a: potrošit će milijune ocrnujući suvereniste

- HDZ je u prednosti jer male stranke nemaju novac koji oni imaju, stoga mislim da je akcija oporbe u Saboru bila dobra, iako je u konačnici bila neuspješna, smatra marketinška stručnjakinja Ankica Mamić.

DINO ZRILIĆ NAKON NAPADA ARGENTINSKE DOGE NA BEBU Moj Ivano i Thores su najbolji prijatelji

- On je 'komad' psa i nikada, baš nikada nismo ga ostavljali samog s Ivanom. Ne zbog toga što će ga Thores ugristi, nego zbog toga što je upravo tako velik - kaže vlasnik Dino.

BRANKO GUDIĆ NJOKO, REKVIZITER SPLITSKOG HNK Što bi glumci bez moje krvi

Osnova naše mješavine je glicerin. Onda, dvije prehrambene boje, crvena i jedna tamnija, i kakao. On daje težinu, gustoću i dodatno potamni boju, koja ne smije izgledati kao šalša od pomidora. I to je sve ... - pojašnjava Branko.

MARKO KOVAČ U KAJAKU 57 ZIMSKIH DANA: 32 SVJETIONIKA, 600 MILJA... A svi se čude koji mi je vrag!?

Prvi i najzahtjevniji dio avanture Marka Kovača, magistra geografije i pasioniranoga kajakaša, završen je - izveslao je doslovce cijelu srednju i južnu stranu Dalmacije, i nakon 578 morskih milja, što će reći 1071 kilometar, te 57 dana, uplovio u Split, na Matejušku.

U UTORAK U 'SLOBODNOJ' AUTO PRILOG

Izdvojeno

07. srpanj 2020 10:05