Crna kronikaPodravsko rukovanje

Vlasnik kafića silovao konobaricu: posjeo je na barski stolac i gurao prste u spolovilo, nesretna djevojka pobjegla u skladište, on je sustigao i tjerao da ga oralno zadovolji 

Piše PSD

Vrhovni sud RH potvrdio je presudu Županijskog suda u Varaždinu kojom je vlasnik kafića osuđen na godinu dana bezuvjetnog zatvora zbog silovanja djevojke u ugostiteljskom objektu, javlja Podravski.hr.

Prema pravomoćnoj presudi, on je kobne noći u srpnju 2014. godine konobaricu posjeo na barski stolac, dirao je po tijelu, nasilno joj stavljao jezik u usta i gurao prste u vaginu. Nakon što je nesretna djevojka pobjegla u skladište, došao je za njom, skinuo hlače i gaće te je pokušao natjerati da ga oralno zadovolji.

Silovanje je djevojka prijavila dva dana nakon užasne traume, i to na nagovor prijateljica kojima se povjerila. One su također svjedočile na suđenju koje je bilo zatvoreno za javnost. Navele su kako je silovana djevojka bila psihički slomljena pa je potražila i pomoć na psihijatriji bolnice, piše Podravski.hr.

Na nepravomoćnu presudu žalili su se tužitelji tvrdeći da je preblaga te optuženik koji je opovrgnuo sve navode i istaknuo kako silovanje ničim nije dokazano. No, Vrhovni sud odbacio je obje žalbe te je u presudi naglasio kako iz iskaza svjedokinja, žrtve i bolničkih liječnika nedvojbeno proizlazi da je Josip doista počinio kazneno djelo za koje ga se tereti.

 

#SILOVAO KONOBARICU# VARAžDIN