StoryEditor
Crna kronikakućni uzgoj

Policija otkrila trojicu Dalmatinaca koji su petljali s marihuanom: najviše droge pronađeno kod Hvaranina, skoro 1,5 kilogram

25. rujna 2020. - 14:04
Marihuana u tegli pronađena kod ImoćaninaPU splitsko-dalmatinska

Trojica muškaraca u dobi od 27 do 60 godina prijavljeni su zbog petljanja sa drogom,a najviše droge na jednom mjestu nađeno je u Hvaru kod 40-godišnjeg Ivice P. koji se jedini od ove trojice privodi pritvorskom nadzorniku.

U sklopu krim-istraživanja obavljena je pretraga doma kojeg koristi u Hvaru i tom je prilikom pronađeno 1375 grama marihuane. Pretragom terena odnosno zemljišta kojeg spomenuti obrađuje pronađene su dvije ogoljene stabljike marihuane, jedna grana sa cvjetovima, te boca s 68 g marihuane. Zaradio je kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnja i promet drogama.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnj im Marijanom K. kod kojeg je u dvorištu obiteljske kuće na području Omiša pronađeno 30 stabljika marihuane u rasponu od 41cm do 155cm. Nadležnom državnom odvjetništvu je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo redovnim putem.

Ane T. (27) zapao je za oko policijskim službenicima Postaje granične policije Imotski koji su ga u Vinjanima Donjim zatekli u šumi prilikom zalijevanja stabljika indijske konoplje. Provedenim očevidom pronađeno je ukupno osam stabljika u rasponu od 30 do 106 cm. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja spomenuti 27-godišnjak se sumnjiči ko i prethodna dvojica za neovlaštenu proizvodnju i prome drogama redovnim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2021 05:41