StoryEditor
Crna kronikanesreća u vinkovcima

Ministrica Žalac automobilom oborila djevojčicu, teže je ozlijeđena, ali izvan životne opasnosti; Ministarstvo: Popodne će je posjetiti u bolnici

Piše PSD
9. ožujka 2019. - 15:36
sabor27-160119
rgx time: 7.6055526733398E-5

Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvijestila je da je u subotu ujutro u Vinkovcima došlo do prometne nesreće u kojoj je stradalo dijete.

Kako se doznaje, automobil je oko 10 sati u Ulici Ćirila i Metoda naletio na dijete, koje je prelazilo cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza.

Iako su prve neslužbene informacije bile da je dijete zadobilo lakše ozljede, iz vinkovačke su bolnice za N1 potvrdili da je djevojčica teže ozlijeđena.

Kako je policija potvrdila za 24 sata, automobil koji je udario djevojčicu vozila je ministrica regionalnog razvoja Gabrijela Žalac, što je nekoliko sati nakon nesreće i potvrđeno u njezinom ministarstvu.

- Danas u Vinkovcima, oko 10 sati, u Ulici Ćirila i Metoda, pred vozilo kojim je upravljala Gabrijela Žalac, van obilježenog pješačkog prijelaza istrčalo je 10-godišnje dijete. Dijete je žurno kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je konstatiran prijelom potkoljenice.

Obzirom na šok za obje obitelji, oglašavamo se pisanim putem. Detaljnije o cijelom slučaju očitovat će se nadležne službe. U popodnevnim satima gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete, objavilo je u priopćenju Ministarstvo.

#PROMETNA NESREćA#GABRIJELA ŽALAC

Izdvojeno