StoryEditor
Crna kronikaobiteljsko nasilje

Drama na Mejama: muškarac tukao majku, nesretna žena pobjegla kod susjeda. Po dolasku policije nasilnik se zabrikadirao u kuću i prijetio suicidom

Piše Vladimir Urukalo
19. listopada 2021. - 15:34

Zbog vike i zapomaganja koje je u utorak ujutro dojavljeno splitskoj policiji, u Čiovsku ulicu na Mejama izašle su sve raspoložive snage 1 PP koja pokriva to područje, a pozvana je i interventna policija.

Naime, policija je dobila dojavu da muškarac fizički zlostavllja i tuče svoju majku pa su izašli na teren.

Nesretna je žena, kojoj su u splitskoj bolnici naknadno utvrđene tjelesne ozljede, uspjela se nekako izvući iz stana i skloniti kod susjeda, a pri dolasku policije, nasilni se 50-godišnji sin zabarakadirao u stan. Nije želio otvoriti vrata te je prijetio i suicidom.

No, naposljetku je sve završilo na zadovoljavajući način.

- Možemo potvrditi kako su policijski službenici jutros nešto poslije 9 sati postupali u Splitu po dojavi da je 79-godišnjakinja ozlijeđena. Po dolasku na mjesto događaja zatečena je ozlijeđena žena koja je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u bolnicu.

Muškarac koji se dovodi u vezi s nanošenjem ozljeda, a koji se nalazio u drugom stanu, odbio je otvoriti vrata, te je prijetio samoozljeđivanjem zbog čega su angažirani djelatnici hitne službe, vatrogasci i policijski službenici Interventne jedinice policije. Muškarac je oko 11 sati dragovoljno izišao iz stana te je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku - potvrđeno nam je iz splitske policije.

item - id = 1136276
related id = 0 -> 1148523
related id = 1 -> 1148424
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. prosinac 2021 02:50