StoryEditorOCM
Biznissezonski poslovi

Jedna od najvećih hrvatskih tvrtki zapošljava i u okolici Splita: natječaji su otvoreni do kraja ovoga tjedna

Piše vijesti sd
22. svibnja 2023. - 10:19

Podravka je objavila kako traži 20 novih radnika, a natječaji su otvoreni do kraja ovog tjedna.

Riječ je o vozačima, odnosno vozačicama visokoregalnog i običnog viličara u Podravkinim skladištima i tvornicama u Hrvatskoj.

Tako se traži sedam vozača visokoregalnog viličara za rad u Koprivnici, pet za rad u Dugopolju kod Splita, te osam vozača običnog viličara – tri za rad u tvornici Kalnik u Varaždinu i pet za tvornicu u Umagu.

Riječ je o sezonskom poslu, na određeno, zbog povećanog opsega posla. No, u tvornici za preradu povrća Kalnik u Varaždinu moguće je da troje sezonaca bude primljeno i na neodređeno, kažu u Podravki.

Radi se puno radno vrijeme, a naknada za prijevoz osigurana je u cijelosti. Od uvjeta potrebna je osnovna škola, a radno iskustvo nije važno, osim za Dugopolje gdje traže srednju školu i najmanje godinu radnog iskustva, piše danica.hr.

Za vozača visokoregalnog viličara u opisu posla navedeno je da”pravovremeno i kvalitetno obavlja poslove komisioniranja, utovara i istovara roba i sirovina unutar poduzeća prema radnom nalogu u skladištu te manje zahtjevni fizički poslovi”

“Konkurentna primanja ovisno o osobnom radnom učinku, dodatni nagradni mjesečni dodatak, naknada za smjenski rad, naknada za rad vikendom, naknada za topli obrok. Tu je i uplata u III. mirovinski stup, uskrsnica, božićnica, regres, dar za dijete, sistematski pregled, troškovi prijevoza i ostala prava prema Kolektivnom ugovoru”, otkrivaju u Podravki kakva će im biti primanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2023 05:57