Stil Ljepota

VRIJEME RADI ZA NJU

Sjećate li se misice koja je bila 'splitska Pamela'? Danas izgleda atraktivnije nego ikad, na njezinu pojavu u seksipilnoj kreaciji svi su ostali paf!

VRIJEME RADI ZA NJU

Znate ono kad kažu: Vrijeme radi za njega! E, pa ta bi se uzrečica uistinu mogla primijeniti na kovrčavu plavušu koja je 2000. godine ponijela krunu Miss Universe Hrvatske, Splićanku Renatu Lovrinčević Buljan.

No ne pripadaju sve zasluge "vremenu", i Renata itekako vrijedno radi da bi izgledala upravo ovako senzacionalno kako izgleda. Kao profesorica kineziologije i instruktorica fitnessa u treningu i "drilu" je svakodnevno. Mo ne bavi se ova prezgodna Splićanka samo karijerom i izgledom, predana je i kao supruga i majka dvoje djece.


 Renata je ovog ljeta oduševljavala svoje pratitelje na društvenim mrežama fotografijama s plaža, uz koje su ispisivali hvalospjeve njezinom tijelu, kojeg je u njegovoj punoj raskoši pokazala i na nedavnoj splitskoj Monturi, gdje se pojavila u kreaciji koja je malo toga ostavljala mašti.
 Revniji pratitelji karijere ove splitske misice sjetit će se i godina u kojima je bila "splitska varijanta Pamele Anderson", odnosno radila je kao spasiteljica na plaži, čemu svjedoče i crno-bijele fotografije iz naše arhive. Renata je tada bila slatka, danas je naprosto - bomba!
 

 


 

 

Naslovnica Ljepota