StoryEditorOCM
Društvena mrežaVIŠE OD ŠEST MJESECI

Seksi Renata ovaj put ne slavi sina i Hajduka, već mužev povratak s Kosova: otkrila je kako su proveli splitsku noć

Piše Scena SD
12. prosinca 2023. - 09:25

Proslavljena kao splitska ljepotica i misica, potom instruktorica fitnessa, te najzad kao mama Hajdukove mlade nogometne zvijezde Borne Buljana, Renata Lovrinčević Buljan izazvala je pažnju na Instagramu objavom posvećenom - suprugu.

image

Renata kao trenerica

Tom Dubravec/Cropix

Renatin muž, profesionalni vojnik Petar, naime, vratio se nakon šest i pol mjeseci kući i obitelji u Split, nakon vojne misije na Kosovu, a atraktivna Splićanka nije mogla, ni željela sakriti koliko je to poseban i sretan trenutak za obitelj.

"Najbolji poklon mi je obitelj na okupu! Stigao tata nakon 6,5 mjeseci i sad je srce na mjestu. Proslavili smo 31. godinu zajedno romantičnim bijegom" - otkrila je Renata uz video, iz kojeg se dade iščitati i kako su proveli samo svoju noć u jednom splitskom hotelu.

"Divni ste", "Hit", "Pozdrav Petru i cijeloj obitelji Buljan"... - komentirali su njezini pratitelji.

Renata se titulom Miss Universe Hrvatske okrunila 2000. godine, a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

image

U Brelima kao spasiteljica na plaži

Jakov Prkić/Cropix

Prije osvajanja titule radila je kao spasiteljica na plaži, a to ju je i dovelo do castinga u organizaciji bračnog para Kraljević.

"Uvijek sam voljela komad neba, komad stine i more bez puno ljudi. Bila sam ‘baywatch‘, zamislite imati takav posao za jednu osobu koja toliko voli more! To je bio san snova..." - prisjetila se Renata Lovrinčević u jednom razgovoru.

Ovako je opisala svoja iskustva iz natjecanja za najljepšu Hrvaticu.

image
Arhiva/Cropix

"Kao da je bilo jučer! Jer, i dan danas sam u dobrim odnosima s organizatorima, to je jedna velika obitelj i tako mi je drago da sam dio toga, te predivne priče. Jer ja sam s njima proživjela puno lijepih momenata...".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:39