StoryEditorOCM
Više od sportaVeličina je važna

Lijepa nogometašica kluba čije su vlasnice Natalie Portman i Eva Longoria šokirala sve: ‘Želim manje grudi!‘

Piše F. V.
3. svibnja 2023. - 07:15

Bivša nogometna reprezentativka SAD-a i aktualna igračica Angel Cityja Sydney Rae Leroux (32) svojom je nesvakidašnjom željom začudila mnoge pratitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu. Napadačica kluba iz Los Anglesa, grada u kojem od početka ove godine loptu naganja i bivši igrač Hajduka Stipe Biuk, na svom je instagram profilu izrazila nezadovoljstvo načinom na koji je prikazana u poznatoj nogometnoj igrici FIFA-i.

Smatra Leroux kako ta računalna simulacija baš i nije najvjerniji prikaz onoga kako u stvarnom životu zaista izgleda.

- Stavili su traku za kosu, pletenice, tetovažu na vratu, pretjerano počupane obrve, a netko mi je čak posebno naglasio poprsje. Smanjite mi malo grudi i promijenite dres. Ovakve obrve ću zadržati – napisala je Leroux.

U FIFA-i 16 EA Sports je predstavio ženske ekipe, a od tada se i taj segment razvija. No, neki dijelovi očito su već odavno pretjerano razvijeni.

Leroux igra za Angel City FC kojem su vlasnice između ostalih i glumice Natalie Portman i Eva Longoria te tenisačica Serena Williams. Zanimljivo je kako Leroux dijeli teren s Biukom, Angel City igra na istom stadionu BMO kao i Los Angeles FC čiji član je bivši igrač Hajduka.

S reprezentacijom je Leroux osvojila zlata na Olimpijskim igrama 2012. i Svjetskom prvenstvu 2015. godine. Od prošle godine je u Angel Cityju što joj je osmi klub u karijeri. Na instagramu Leroux ima čak 1,1 milijun pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:48