StoryEditor
Vaterpolouz rub bazena

Jadran bez problema riješio gradski derbi: od prve minute jednosmjerna ulica, priliku dobili mladi igrači

Piše PSD.
22. prosinca 2020. - 21:47
Vojko Bašić/Cropix

Bila je to od prve minute jednosmjerna ulica, Jadran je potvrdio ulogu favorita u gradskom okršaju protiv POŠK-a. Ovog puta ni ove sezone toliko sporna Jadranova prva četvrtina nije bila problem, vaterpolisti sa Zvončaca brzo su poveli 4:1, a prvu četvrtinu okončali sa 7:3 u svoju korist. Bilo je tu puno prostora i prilike za mlade uzdanice. Robert Stojanac već postaje standardan, Vito Janković se nameće, dolazi Luka Dodoja...

Lijepo je bilo vidjeti kada je Jadran izborio peterac kod rezultata 8:3, a mladi Dodoja je plivao natrag, prema svome golu. Odmah je s klupe stigla „obavijest", Jerko Marinić Kragić rukom mu je pokazao da se vrati i on izvede kazneni udarac. Hladan kao špricer Dodoja je realizirao penal za Jadranovih 9:3.

- Dobro smo otvorili utakmicu, to nam je bio i cilj, da povedemo. Drago mi je da su mladi dobili priliku još jednom pokazati svoje znanje. Sada nam slijede dva mini odmora od tri - četiri dana, neće biti puno odmora, ali opet, nemaju momci u ovim okolnostima gdje ni ići, pa je bolje da treniraju - kazao je trener Jadrana Mile Smodlaka.

Semafor

Jadran – POŠK 17:8 (7:3, 4:2, 4:0, 2:3)

Split – Bazen u Poljudu. Gledatelja: 25. Suci: Dragan Štampalija, Ante Rogić.

Jadran: Podrug, Burić (3), Marinić-Kragić (4), Bego (2), Radan, Pejković (1), Dodoja (1), Stojanac (2), Bušelić, Delić (1), Šetka (1), Dužević (1), Čelar, Janković (1).

POŠK: Jurić, Tiozzo (1), Jakaša, Bučan, A. Divković (1), Barbarić, Elez, Kaleb (1), Buzov, M. Divković (5), Glibo, Borovčić-Kurir, Sunara, Tonković.

Peterci: Jadran 1 (1). Igrač više: Jadran 3/4, POŠK 4/10.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. veljača 2021 17:37