StoryEditorOCM
Tenis‘bit će što bude‘

Mate Pavić šokirao izjavom nakon velike pobjede i plasmana u finale Wimbledona: ‘Ne mogu micati rukom, očigledno nije dobro‘

Piše SPORT SD
8. srpnja 2022. - 08:21

Novo finale Wimbledona osigurali su Nikola Mektić i Mate Pavić nakon teške borbe u pet setova protiv Kolumbijaca Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha.

Nakon iscrpnog meča otkrili su svoje prve dojmove SportKlubu, a Mektić je prvo sve nasmijao izjavom:

“Je li moguće da nisam dobio dvije pive nakon ovakvog meča?”, našalio se Nikola pa nastavio:

“Ovo je doslovno bilo preživljavanje kako je to sve izgledalo. Nevjerojatno što nam se sve izdogađalo, njemu ruka pa meni usnica, i onda još Mate dobije lopticom u glavu direktno, to je neka zona sumraka bila, žao mi je te ruke, sad će možda biti zeznuto. Jednostavno, meč za anale Wimbledona”, rekao je Mektić, pa se Pavić dotaknuo svoje desne ruke:

“Ruka izgleda ok, micati ne mogu, nije dobro očigledno. ne mogu jednostavno stisnuti. Nekako u najmanju ruku je ozbiljno istegnuće, ujutro ćemo napraviti sve potrebne preglede. Izaći ćemo na teren u finalu, ovako hendikepirani i probat ćemo se boriti”, istaknuo je Splićanin.

Mektić je ponovno dobio riječ…

“Čovjek je igrao bez ruke, naučio je igrati jednoručni bekend, ovom čovjeku treba zapljeskati.”

U finalu u subotu čekaju Australci Matthew Ebden i Max Purcell, a Mate je samo kratko dodao:

“Jako dobri igrači, igrat ćemo kao i danas. Igrali su četiri meča u pet setova, bit će što bude…”, završio je Pavić za SportKlub.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. ožujak 2023 12:56