StoryEditor
TenisHTS-ov poštanski sandučić

Karlovićevo pismo stiglo, Prpić još razmišlja

Piše PSD.
14. ožujka 2008. - 13:51

foto: Drago Sopta / CROPIX

Nevjernim Tomama unatoč, pismo (točnije faks) Ive Karlovića sletio je na adresu Hrvatskog teniskog saveza. Zagrebački se tenisač tako i službeno stavio na raspolaganje reprezentaciji za Davis Cup nastup protiv Italije čime je i formalno ispunio uvjet za nastup na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Cijelo je vrijeme Peking bio otvorena želja Karlovića, a kada je izjavio kako će se staviti na raspolaganje Prpiću za susret s Talijanima krenule su priče kako samo zadovoljava formu zbog Olimpijskih igara. No, tenisač je iz Amerike, gdje ovog tjedna nastupa na turniru u Indian Wellsu, opovrgnuo takve špekulacije.

- Ne činim ovo samo da zadovoljim formu. Žao mi je što se Hrvatska našla u ovoj situaciji da igra u Svjetskoj skupini II i stoga ću, pozove li me izbornik Goran Prpić, igrati i protiv Italije, ali i u dvoboju u rujnu za mogući povratak u Svjetsku skupinu - izjavio je Karlović.

U zadnjoj je izjavi izbornik Prpić, pak rekao da neće zvati Karlovića, a nametne li mu tko takvu opciju dat će ostavku. No jučer se izbornik nije želio istrčavati s izjavama. Razmislit će, a čim razmišlja sve su opcije otvorene. Ne bi bilo prvi put da se Prpa predomislio.

PERO SMOLČIĆ


 

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 23:29