StoryEditor
Tenisnaredna godina

Đoković ostao u potpunom čudu pred novinarima: Oprostite, ne razumijem što me pitate? Cijepljenje?

Piše SN
23. studenog 2020. - 19:31
Glyn Kirk/AFP

Novak Đoković, najbolji tenisač svijeta, nemalo se iznenadio kada je čuo da bi se prvi Grand Slam turnir godine Australian Open mogao pomaknuti. Iako informacija nije potvrđena od samih organizatora turnira čini se da bi novi termin Australian Opena mogao biti u ožujku ili travnju.

Britanski novinar povezao je u pitanje o Australian Openu i cijepljenje koje je naveo kao preduvjet za nastup.

- Ne razumijem što ste me pitali. Australian Open, travanj, cijepljenje? Ispričavam se, ali ne shvaćam - odgovorio je Đoković, na što je novinar pokušao pojasniti...

- Razmišljajući o 2020. godini, novim datumima...- a u tom trenutku ga je prekinuo Đoković.

- Mislite 2021.? - upitao je Đoković i dobio pozitivan odgovor novinara koji je inzistirao da će za nastup na Australian Openu biti potrebno cijepiti se protiv koronavirusa.

- Ne znam ništa o cjepivu da bih otišao u Australiju. Uopće za to nisam čuo, kao niti da će Australian Open biti u travnju. Australian Open je u siječnju, a iskreno nisam o cjepivu ništa čuo. Mislim da to nije potrebno - dodao je Đoković koji je sezonu završio porazom od Dominica Thiema u polufinalu ATP Finalsa u Londonu.

- Razočaravajuće je sezonu završiti takvim porazom, ali istovremeno uživam u natjecanjima i putovanjima - zaključio je srpski tenisač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. veljača 2021 15:27