StoryEditor
Strani nogometnije se proslavio

Talijani neće biti sretni kada pogledaju ove snimke: slovenski sudac napravio je nekoliko ogromnih pogrešaka

Piše R.R.
3. svibnja 2018. - 01:25
2018-05-02T195623Z_1970843352_RC1FA7201280_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-ROM-LIV.JPG

Još jedna utakmica Lige prvaka u prvi plan gura sudačke odluke. Nije se proslavio slovenski sudac Damir Skomina, napravio je hrpu pogrešaka. Čini se na kraju više na štetu Rome, kojoj će nedostajati dva kaznena udarca, ali jednako tako i u prvom poluvremenu je previdio start na Maneu koji je definitivno bio za kazneni udarac.

Konačni rezultat na Olimpicu bio je 4:2. Roma je odigrala fantastično drugo poluvrijeme, došla na korak od preokreta, još jedne čarobne večeri za navijače "vučice". Zbog toga će se više i pričati o dva detalja iz drugog poluvremena koja su bila na štetu domaćina. Tko zna kako bi se utakmica razvila da nije bilo spornih situacija koje su u nastavku dosuđene na štetu Rimljana.

Prva stiže iz 49. minute kada je pred gol gostiju sam izbio Edin Džeko, a Loris Karius ga ruši u njegovom prodoru. Sudac u tom trenutku umjesto jedanaesterca sudi zaleđe... Snimka će pokazati da je vjerojatno pogriješio.

Druga situacija nastala je u 62. kada Arnold rukom blokira udarac El Shaarawyja, ali Slovenac Damir Skomina ponovno je ostao tih. Da nije, bile su to prilike u kojima je mogao pokazati i kartone, čak i one crvene boje...

Možemo samo nagađati kako bi se susret odvijao da su se dosudila ova dva kaznena udarca i tko bi putovao u Kijev na veliko finale.

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 12:10