StoryEditorOCM
Strani nogometpogledajte ih

Srbija predstavila dresove za SP u Kataru, navijači ogorčeni: ‘Za ovo netko mora odgovarati‘, ‘Zatvor za onoga tko je ovo odobrio. Sramota‘

Piše SPORT SD
29. kolovoza 2022. - 15:41

Dizajn dresova srpske nogometne reprezentacije u kojima će nastupiti na Svjetskom prvenstvom u Kataru službeno je predstavljen. Prvi dres im je crvene, a drugi bijele boje, ali navijači Srbije su izuzetno ogorčeni dizajnom koji je osmislila Puma.

Dizajn je inače u javnost procurio još prije mjesec dana i tada su se na društvenim mrežama mogli pročitati mnogi negativni komentari. "Ovo je jezivo. Trebaju se svi u Savezu sramiti što su dopustili da ovo bude novi dres. Izgledamo kao Crna Gora s poljskim grbom", "Dres je užas, ne znam je li crnogorski ili albanski", "Veći je natpis Puma na dresu nego Srbija, kao da su nas htjeli poniziti", "Katastrofa", "Je li ovo neslana šala", bili su neki od komentara tada.

Slično se nastavilo i sada nakon službene objave, s tim da su komentari na drugu, bijelu garnituru još gori.

"A mislili smo da je prva garnitura užas", "Odvratno", "Za ovo netko mora odgovarati", "Zatvor za onoga tko je ovo odobrio. Sramota", "Ogavni dresovi. Sramotno je da u ovom postanemo prvaci", neki su od komentara.

U izgled dresova možete se uvjeriti i sami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2023 22:35