Strani nogometvelika frustracija

Skandalozno ponašanje Parižana nakon eliminacije: brazilska zvijezda željela premlatiti suce zbog kaznenog udarca

Piše R.R.
8. ožujak 2019. - 18:33
2019-02-13T205100Z_392410817_RC1C3B525B80_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-AJA-MAD.JPG

Nakon dvoboja između PSG-a i Manchester Uniteda na Parku prinčeva vladao je ogroman kaos. Parižani se nikako nisu mogli pomiriti s porazom i eliminacijom, frustracije su iskazivali na razne načine. Prvi čovjek kluba Nasser Al-Khelaifi se iskalio na vratima svlačionice koje je potpuno demolirao.

No za UEFA-u je veći grijeh počinio Neymar koji nije nastupao zbog ozljede koji nije imao mira nakon što je sudac Damir Skomina dosudio najstrožu kaznu nakon koje su "crveni vragovi" izborili četvrtfinale Lige prvaka. Najskuplji svjetski igrača se sjurio s tribina i uspio provući do vrata sudačke svlačionice gdje je imao namjeru fizički nasrnuti na suca Skominu i njegove pomoćnike. Osiguranje PSG-a ga je uspjelo zaustaviti i spriječiti još veći skandal.

Brazilac se nije smirio, na društvenim mrežama je suce dvoboja počastio sočnim psovkama, izjavio kako je imao želju premlatiti ih zbog eliminacije i sasvim sigurno je da to odgovornim u UEFA-i nije promaklo.

Disciplinska komisija zasjedat će 28. ožujka, mnogo toga će zavisiti i o dodatnih izvještaja službenih osoba, no budite sigurni da to što je riječ o Neymaru neće imati mnogo utjecaja kod donošenja kazne. A ona bi mogla biti drakonska, i za Brazilca, ali i za klub.

#NEYMAR#PSG#SKANDAL#DAMIR SKOMINA