StoryEditor
Strani nogometzlatan u svom filmu

Otac mu je musliman, majka Hrvatica iz Škabrnje, on se deklarira kao veliki katolik, ali to ga ne sprječava da svima čestita Božić uz 'srednji prst'

Piše M. Dr.
26. prosinca 2019. - 11:14
zlatan.JPG

Ovaj nogometaš ostao je dosljedan u specifičnom načinu čestitanja Božića. Lani je objavio figuricu patuljka s uzdignutim srednjim prstom, što su brojni loše primili s obzirom na kontekst blagdana koji se slavi, a sada je objavio lava, na identičan način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Chriztmaz

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Zlatan Ibrahimović napisao je na engleskome “Sretan Božić”, no ponovo se našao pokoji koji mu zamjera na, prema njihovu mišljenju, neprimjerenom sadržaju. Ibrahimović je sada 'primio' manje kritika nego lani, ali navijači Malmöa nisu propustili priliku da ga ponovo izvrijeđaju, s obzirom da je kupio dionice rivala, švedskog prvoligaša Hammarbyja.

U komentarima su ga rado podsjetili da su prije nekoliko dana njegovom kipu odrezali nos, no Zlatan, čini se, zbog toga nije previše uzrujao.

Ibrahimovićev otac je musliman porijeklom iz BiH, a majka katolkinja iz Hrvatske, dok se sam Zlatan u više se navrata opisao kao veliki katolik. Rođen je u Švedskoj, otac mu je Šefik Ibrahimović, podrijetlom iz područja Bijeljine te Jurke Gravić, Hrvatice iz naselja Prkos, u škabrnjskoj općini.

Vandali su, podsjetimo, prije nekoliko dana opet oštetili kip u Malmou, no još nije poznato tko je otkinuo nos na statui švedskog nogometaša. Osim nosa, otkinuli su mu i mali prst, a statua je prebojena u srebrnu boju.

'Još nemamo nikakvih informacija, ali ćemo istražiti sve i vjerojatno podnijeti izvještaj', rekla je tada policijska glasnogovornica Katarina Rusin.

Kada je tek otkrivena, statua je bila zlatna, a sada su je navijači Malmoa obojili u srebrnu.

Na otvaranju je 8. listopada ove godine bilo nekoliko tisuća ljudi i sam Ibrahimović, a onda je Zlatan objavio da postaje suvlasnik Hammarbyja, kluba iz Stockholma, što mu navijači Malmoa, u kojem je ponikao, očito ne mogu oprostiti.

Statua je trebala biti postavljena u prijestolnici Švedske, ali je prebačena u Malmo jer krov podzemne garaže ispred Stadiona Friends Arena ne bi mogao izdržati njenu težinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Chriztmaz

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I see you

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. veljača 2021 00:47