StoryEditorOCM
Strani nogometodlazi iz psg-a?

Messi će zbog suspenzije ostati bez bogatstva o kojem neki mogu samo sanjati: ‘To je bila katastrofa od samog početka‘

Piše SPORT SD
3. svibnja 2023. - 08:20

PSG je izrekao suspenziju Lionelu Messiju zbog izleta u Saudijsku Arabiju na koji je otišao bez klupskog dopuštenja. Parižani su Argentinca suspendirali na dva tjedna, a kako francuski mediji doznaju, za to vrijeme neće biti plaćen.

To konkretno znači da će Messi za vrijeme suspenzije ostati bez 1,6 milijuna eura, a nakon ovih trzavica izvjesno je kako Argentinac neće nastaviti karijeru u PSG-u s kojim ga ugovor veže još samo do ljeta.

Jérôme Rothen, bivši nogometaš PSG, napokon je došao na svoje. Nikada nije bio za dolazak Lionela Messija na Park prinčeva, a posljednji događaji dali su mu za pravo.

- To je problematično i neprihvatljivo od takvog igrača. S njegovim statusom Messi si takvo ponašanje ne može priuštiti. On ima prioritete, a po njegovom stavu to nije PSG. Dakle, PSG je konačno donio pravu odluku, klub je učinio ono što je trebao učiniti. To će svima ostalima pokazati kako ne smiju biti iznad kluba. Možda je udarac po stolu jednom zauvijek pravo rješenje. Ovo je prvi korak prema Messijevom kraju u Parizu. Neki će reći da je bilo veličanstveno za imidž imati ga u PSG-u, ali Messi nikada nije predstavljao onoliko koliko je PSG-u trebalo. Jedino zadovoljstvo bilo je dan kada je stigao u Le Bourget da potpiše. Inače, bila je katastrofa od početka do kraja - rekao je Rothen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:03