StoryEditorOCM
Strani nogometglavna tema

Luka Modrić je odbio ponudu Al Nassra, a sada je i Real odlučio što će s njim na kraju sezone

25. siječnja 2023. - 18:32

Luka Modrić je ponovno glavna tema medija u Španjolskoj. Hrvatskom čarobnjaku za pet mjeseci završava ugovor s Realom, a Marca se posvetila njemu i šestorici koji također kao i Luka mogu napustiti klub zbog brzog isteka ugovora.

U tekstu pod naslovom ‘Šest nepoznanica i jedan već riješeni slučaj‘ Marca piše kako je riješena sudbina Mariana Diaza koji definitivno odlazi na kraju sezone, a Modrića ističu kao najspecifičniji slučaj. Luka je, kako smo već pisali, odbio 100 milijuna dolara od Arapa i tako jasno dao do znanja gdje misli nastaviti karijeru, prenose Sportske novosti.

- Slučaj Luke Modrića je najspecifičniji. Hrvata svi u Realu obožavaju. Al Nassr mu je dao ponudu koja se ne odbija, no Modrić je jasno odgovorio da u idućoj sezoni želi igrati samo za Real. Riješenje će ponuditi očekivani razgovor između Modrića i Florentina Pereza, a status Hrvata nije narušilo ni to što je u zadnje vrijeme rezerva - piše Marca pa dodaje:

- Ancelotti je rekao da je Modrić pronašao ritam, ali činjenica je da itekako osjeća posljedice nastupa na SP-u. No, neosporno je i da će se uskoro vratiti na svoju uobičajenu razinu kojom je na početku sezone poništio sve sumnje u njega. Glasine da je Real odlučio da mu neće produljiti ugovor ili da je dogovorio transfer u Al Nassr su potpuno neutemeljene - zaključuju Španjolci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 13:08