StoryEditorOCM
Strani nogometkakav debakl

Englezi u šoku nakon gostovanja reprezentacije u Napulju: ‘Najgora izvedba himne ikad, dajte joj otkaz odmah‘

Piše SPORT SD
24. ožujka 2023. - 20:29

Jučer su u Napulju u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo igrali Italija i Engleska, gosti su slavili rezultatom 2:1, ali prije same utakmice dogodila se bizarna situacija o kojoj su se raspisali svi engleski mediji.

Pjevačica koja je izvodila nacionalne himne žestoko je kritizirana od strane engleskih navijača zbog njene izvedbe "God Save The King". Čim je najavljeno izvođenje engleske himne, talijanski navijači su počeli sa zvižducima, ali to je tek bio početak.

28-godišnja vokalistica Ellynora je netočno izgovarala početne stihove, nije uopće bila usklađena s glazbom te se cijela izvedba pretvorila u katastrofu.

Izvedbu himne pogledajte OVDJE.

Sve se ubrzo raširilo društvenim mrežama.

- Najgora izvedba ikada, odmah joj dajte otkaz - glasio je jedan komentar.

- Što se događa s ovim himnama, obje zvuče katastrofalno - stajalo je u drugom.

- Jako sam bijesna zbog svega što se dogodilo. Htjela sam da sve ispadne savršeno, ali ono što se dogodilo nije bila moja krivica. Želim se najdublje ispričati svim engleskim navijačima koji su utakmicu gledali na stadionu ili ispred TV-a. Šokirana sam što se dogodilo i želim da ljudi znaju da ni u kojem slučaju nisam htjela ispasti bezobrazna prema njima. Zvuk na stadionu bio je očajan, ništa nije štimalo - rekla je Ellynora britanskom Daily Mailu i dodala:

- Bila je velika čast za mene kad su me zvali da pjevam himne prije utakmice. Nisam nikad izvodila himne uživo. Ja sam pop-pjevačica. Ovdje se radilo o velikom problemu sa zvukom. Imali smo dvije probe dan prije utakmice, a još tri na dan utakmice, sve je štimalo. Prije utakmice sam imala problem s "bubicom". Imala sam glazbu u uhu koja je preskakala pa sam je čula dvaput, iz bubice i sa zvučnika na stadionu. Nije bilo sinkronizacije pa mi je bilo nemoguće biti u ritmu - izjavila je Ellynora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2023 22:49