StoryEditorOCM

Ahmed Al Barvani ponudio vrtoglavu cifru za Messijev plašt, ali teško će do njega

Piše hina
24. prosinca 2022. - 18:26

Odvjetnik iz Omana spreman je izdvojiti milijun eura za prozirni tradicionalni arapski plašt, bišt u kojem je najbolji nogometaš prošlog Svjetskog prvenstva Lionel Messi podigao pehar svjetskog prvaka, piše španjolska Marca.

"Moj prijatelju Messi, čestitam na pobjedi. Nudim ti milijun eura za tvoju bistu", napisao je Ahmed Al Barvani na svom Twitter profilu.

Kako je odvjetnik naglasio u razgovoru za omanski medij The National, bišt, koji inače nose samo kraljevske osobe, uglednici ili se koristi u svečanim prilikama, zaslužuje posebno mjesto u povijesti arapskog svijeta.

"Želio bih je pokazati, jer ova bista predstavlja trenutak ponosa. Može nam pomoći da oživimo sjećanje na onaj neobičan trenutak kada smo podigli pehar svjetskog prvaka ili nas može podsjetiti da se puno može postići s volja," rekao je Al Barvani koji je uživo pratio finale SP-a na stadionu u Kataru.

Argentina je u finalu nakon jedanaesteraca pobijedila Francusku i po treći put postala svjetski prvak. Lionel Messi svojoj je kolekciji lovorika dodao posljednju koja mu je nedostajala

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. ožujak 2023 23:13