StoryEditor
Rukometpogled s ekrana

Majka naše vratarke meč je gledala sa suprugom Ivicom u svojoj Stablini: I dalje su naše ‘kraljice šoka’

19. prosinca 2020. - 11:30

- Nema veze za poraz, one su i dalje „Kraljice šoka” - riječima utjehe i optimizma javila nam se Jasna Pijević, majka naše vratarke Tee, nakon što je odgledala polufinalnu utakmicu s Francuskom.

Kao i uvijek, tako su i ovu utakmicu Jasna i suprug Ivica, koji je već imao operaciju srca, proživljavali emotivno.

- Više sam gledala u njezin prst jer je bio otečen prije utakmice. Stegli su ga pa joj je valjda bilo lakše. Pobijedila ili izgubila, meni je svaka utakmica jednaka što se praćenja i emocija tiče. Najvažnije mi je da s Teom bude sve dobro i da nema ozljeda – priča nam mama Jasna iz Stabline, mjesta pored Ploča koje je njezina kćer proslavila proteklih dana.

- Ne mogu vam opisati osjećaje koje proživljavam za vrijeme utakmice. Tako mi je oduvijek, još dok je Tea bila dijete. Žao mi je djevojaka, borile su se, ali nije išlo. Francuska je velesila i treba joj čestitati – diplomatski je rekla Jasna Pijević koja utakmice svoje kćeri ne voli pratiti u prevelikom krugu ljudi. A sada nije niti prava prilika za to s obzirom na epidemiološku situaciju. Polufinale je gledala sa suprugom Ivicom i Teinom prijateljicom Petrom Radoš.

- Tea i ja smo prijateljice od malih nogu. Ja sam praktički član obitelji – nasmijala se Petra kojoj je Jasna prepustila slušalicu.

- Kad pratimo utakmicu skačemo, vičemo... Mama se više živcira od oca. Temperamentna je, skače, bodri. Ona je Tein najvjerniji navijač.

Brinuli su se Jasna, Ivica i Petra što će biti s Teinim prstom.

- Uspjeli su je osposobiti, ali prst je dosta natekao. Sigurno je bilo bolno. No Tea je neustrašiva, uvijek je takva bila – kaže Petra.

Sutra ista postava pred TV ekranom u domu Pijevićevih?

- Tako je. Ne volimo da je puno ljudi i da je velika buka. Možda nam se priključi još Tein brat Stipe koji je ovu utakmicu pratio na poslu – rekla nam je za kraj Radoš, pridruženi član ponosne obitelji Pijević.

item - id = 1065381
related id = 0 -> 1069008
related id = 1 -> 1066524
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2021 00:39